Επίσκεψη-στήριξη από Ολάντ, συνοδεία 120 επιχειρηματιών

Φρούριο σήμερα η Αθήνα - Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 11.30

Επίσκεψη-στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση πραγματοποιεί ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος έρχεται σήμερα στην Αθήνα συνοδεία 120 εκ των σημαντικότερων επενδυτών της χώρας του.
Η παρουσία του Γάλλου προέδρου σηματοδοτεί την αναθέρμανση του γαλλικού ενδιαφέροντος για τη χώρα μας. Άλλωστε, όπως ήδη τόνισε ο ίδιος, η Γαλλία είναι έτοιμη να επενδύσει και πάλι στην Ελλάδα.
Παράλληλα, στέλνει και ένα σαφές μήνυμα για τη λιτότητα τονίζοντας αφενός μεν ότι έχει αρχίσει να αποδίδει αλλά και αφετέρου ότι είναι σκληρό και δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ άπειρον.
Ο Γάλλος πρόεδρος θα συναντήσει, εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά, και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αναμένεται να έχει και ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Το απόγευμα, εξάλλου, θα συμμετάσχει μαζί με τον πρωθυπουργό σε κοινό φόρουμ Ελλήνων και Γάλλων επιχειρηματιών.
Φρούριο σήμερα η Αθήνα
Με φρούριο θα μοιάζει σήμερα η Αθήνα καθώς ενόψει της άφιξης του Γάλλου Προέδρου τίθενται σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Ειδικότερα, από τις 11.30 το πρωί έως και τις 7 το βράδυ της Τρίτης, η κυκλοφορία θα διακόπτεται σε βασικούς οδικ��ύς άξονες της Αθήνας και θα εκτρέπεται σε άλλους.
Παράλληλα, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, ανάλογα με το πρόγραμμα των επισκέψεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top