Σαμαράς και Ολάντ θα παραστούν και σε συνάντηση Γάλλων και Ελλήνων επιχειρηματιών

Που διοργανώνει ο ΣΕΒ

Σαμαράς και Ολάντ θα παραστούν και σε συνάντηση Γάλλων και Ελλήνων επιχειρηματιών
Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. François Hollande και ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα παραστούν και θα μιλήσουν στη συνάντηση Γάλλων και Ελλήνων επιχειρηματιών, που διοργανώνει ο ΣΕΒ, αύριο το απόγευμα, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Κατά τη συνάντηση, εκτός από το Γάλλο Πρόεδρο και τον Έλληνα Πρωθυπουργό θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Διεθνών Δράσεων κ. Θανάσης Λαβίδας και ο πρέσβης της Γαλλίας στη χώρα μας κ. Jean–Loup Kuhn-Delforge. Στο πλαίσιο της συνάντησης θα υπογραφεί συμφωνία για την ίδρυση επιχειρηματικού συμβουλίου Ελλάδος-Γαλλίας μεταξύ ΣΕΒ και του αντίστοιχου γαλλικού συνδέσμου MEDEF.

Σε δηλώσεις του με αφορμή την αυριανή εκδήλωση ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Εμείς οι Ευρωπαίοι του Νότου προσδοκούμε από τη σημερινή Γαλλία να ηγηθεί της προσπάθειας να υπάρξουν πιο διορατικές και αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την αντιστροφή της ευρωπαϊκής δοκιμασίας. Γιατί, αν η κρίση επιβάλλει αναμφίβολα να συμμαζέψουμε τα οικονομικά μας, καθιστά εξίσου αναγκαίο να φροντίσουμε τις κοινωνίες μας. Η μονομερής λιτότητα διαλύει τον κοινωνικό ιστό, την κοινωνική συνοχή. Οι λαοί μας προσδοκούν την αναβίωση ενός ευρωπαϊκού οράματος που βασίστηκε στην ανάπτυξη, την αλληλεγγύη, τον εθνικό πλουραλισμό».

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η επίσημη αντιπροσωπεία που συνοδεύει τον Γάλλο Πρόεδρο, ο αντιπρόεδρος της MEDEF International, οι επικεφαλής γαλλικών εταιρειών με παρουσία στην Ελλάδα, ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη Γαλλία καθώς και έλληνες επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για ελληνογαλλικές συνεργασίες.
Βίντεο star
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top