Στα Τρίκαλα στα δύο στενά τα άκουσε η Γεννηματά! "Κάτω τα χέρια από το ΠΑΣΟΚ και τον ήλιο του"

Αποδοκίμασαν με το γάντι την Εκπρόσωπο τύπου του ΠαΣοΚ

​Δάφνες και φιλικούς χαιρετισμούς περίμενε η Φώφη Γεννηματά στα Τρίκαλα, απειλές και βαριές κατηγορίες στην ηγεσία και τα μεγαλό στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρήκε!!!

Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου η Εκπρόσωπος τύπου του ΠαΣοΚ, βρέθηκε στην Καλαμπάκα και άκουσε τα εξ’ αμάξης για τα «οράματα» Βενιζέλου και το «ολικό λίφτινγκ» που σχεδιάζει για το ΠΑΣΟΚ!!!

Οι κουβέντες και οι σκέψεις της «πράσινης» ηγεσίας να αλλάξει σύμβολο και όνομα, σε συνδυασμό με τις πολιτικές των μνημονίων και τα σκληρά μέτρα, έβγαλαν έξω από τα ρούχα τους, τους Τρικαλινούς!

Δεν ήταν μόνο η Χρύσα Ντιντή που εμφανίσθηκε οργισμένη με την κατάσταση του ΠΑΣΟΚ και η αναφορά της για … βιλαέτι (μεγάλη διοικητική περιοχή/περιφέρεια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας) στο κόμμα και για θολή γραμμή των πρωτοκλ��σάτων στελεχών στα ΜΜΕ που μπερδεύουν ενόψει Συνεδρίου τα στελέχη και τους οπαδούς, κάτι που εξόργισε σφόδρα την κ. Γεννηματά, αλλά ήταν και το κλίμα βαρύ...καθώς στην αίθουσα δεν υπήρχαν όπως άλλοτε κοψίδια και σαμπάνιες... αλλά υπήρχαν μόνο καφέδες της παρηγοριάς, νεράκια και οι «συνήθης ύποπτοι», ενώ υπήρξε και επιστράτευση κομματικών στελεχών από Τρίκαλα και Φαρκαδόνα για να μετρήσει επικοινωνιακά η συγκέντρωση!!!

sta.jpg

Τι και αν η κυρία Γεννηματά τάχθηκε κατά της αλλαγής του ονόματος και του εμβλήματος του κόμματος, η παρουσία της και μόνο στην αίθουσα έφερε στο μυαλό των παρευρισκομένων τον Βενιζέλο και τα καμώματα του και έγινε χαμός!!!!

«Μακριά τα χέρια σας από το όνομα και από το σύμβολο του ΠΑΣΟΚ Μακριά τα χέρια σας Θα περάσετε πάνω από το πτώμα μας» είπε κάποιος από τους τοπικούς άρχοντες ουρλιάζοντας! (δεύτερο βίντεο 08:50)

«Επέλεξα να μείνω πλάι στον Βαγγέλη Βενιζέλο και δε δέχομαι καμία κριτική για αυτό το θέμα!!!» είπε η κα Γεννηματά φωνάζοντας, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της …. συντρόφισσας Χρύσας Ντιντής (πρώτο βίντεο 04:41)

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top