Σαμαράς: «Πιστεύω στο φιλότιμο του Έλληνα, ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες»

«Η κυβέρνηση αγωνίζεται νυχθημερόν για να σηκώσει ψηλά και πάλι την πατρίδα μας»

Σαμαράς: «Πιστεύω στο φιλότιμο του Έλληνα, ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες»

«Η ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται νυχθημερόν για να σηκώσει ψηλά και πάλι την πατρίδα μας. Για να ξαναδώσουμε ευκαιρίες σε όλους και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά» διαβεβαίωσε ο Αντώνης Σαμαράς σε εκδήλωση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Ζάππειο.

«Πιστεύω στο φιλότιμο και την καρδιά του Έλληνα, ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες» σημείωσε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε: «Στον αγώνα που δίνουμε, είμαι σίγουρος πως όλοι οι Έλληνες θα νικήσουμε με έμπνευση, δουλειά, φιλότιμο και με αγάπη».

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε εκ νέου στην ανάγκη για ανάκαμψη μέσω της ανάπτυξης και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική συνοχή, η οποία έχει τραυματιστεί αυτές τις δύσκολες ώρες. Μάλιστα, χαρακτήρισε «πρωτοφανές» το γεγονός ότι η ανεργία στους νέους φτάνει το 60%.

Τέλος, ο πρωθυπουργός εξήρε το έργο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, λέγοντας ότι «το σπουδαίο έργο του ιδρύματος πηγαίνει κόντρα στην κρίση και ήδη μεγαλώνει και μας δίνει κουράγιο». Ειδικότερα, στάθηκε στο έργο πολιτισμού που γίνεται στο Δέλτα του Φαλή��ου και που θα δημιουργήσει -όπως τόνισε- χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top