Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση και για τον αγωγό ΤΑΡ

Κριτική Κεδίκογλου και στην ΠΟΕΣΥ για την απεργία κατά την επίσκεψη Ολάντ

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση και για τον αγωγό ΤΑΡ
Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, αλλά αυτή τη φορά για τον αγωγό ΤΑΡ και την κριτική που της ασκήθηκε για «επιπολαιότητα», σε ανακοίνωση της Επιτροπής Ενέργειας του κόμματος.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε «ακατάληπτη» την ανακοίνωση, αλλά το Τμήμα Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «ζητήματα τεράστιας γεωστρατηγικής και περιβαλλοντικής σημασίας, όπως οι αγωγοί, απαιτούν στοιχειώδη σοβαρότητα από όλους τους εμπλεκόμενους και πρωτίστως, βεβαίως, από την κυβέρνηση της χώρας» . Παράλληλα κατηγόρησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι αποφεύγει να απαντήσει επί της ουσία και δεν παρουσιάζει τις θέσεις της κυβέρνησης συνολικά για τους ενεργειακούς αγωγούς.

«Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει οριστικά διαζύγιο από τη σοβαρότητα…» σχολίασε από την πλευρά του ο κ. Κεδίκογλου.
Σε άλλη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί την ΠΟΕΣΥ για «κομματικές σκοπιμότητες» σχετικά με τον προσδιορισμό της απεργίας των δημοσιογράφων στις 19 Φεβρουαρίου, ημερομηνία επίσκεψης του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.

Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε συγκεκριμένα: «Η είδηση της κήρυξης απεργίας από την ΠΟΕΣΥ την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και όχι στις 20 Φεβρουαρίου μαζί με τα άλλα υπόλοιπα σωματεία, έχει προ��ανή στόχο: την απόπειρα ειδησεογραφικής "εξαφάνισης" της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα. Γι΄ άλλη μια φορά η συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων υποτάσσει τον κλάδο σε γνωστές κομματικές σκοπιμότητες, γεγονός ιδιαίτερα θλιβερό», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top