Δένδιας: Η Αστυνομία χρειάζεται ενίσχυση στο ηθικό και τους μισθούς

Επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο – Παπούλιας: Ο ελληνικός λαός υποφέρει

Δένδιας: Η Αστυνομία χρειάζεται ενίσχυση στο ηθικό και τους μισθούς

«Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων στους άνδρες και στις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας. Γιατί με δυσχερέστατες συνθήκες κάνουν μια τεράστια προσπάθεια» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας από το Προεδρικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με τον Κάρολο Παπούλια.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι η Αστυνομία χρειάζεται ενίσχυση, τόσο στο ηθικό όσο και στους μισθούς: «Έχουμε μεταναστευτικό, έχουμε εγκληματικότητα, έχουμε τρομοκρατία, έχουμε απ’ όλα. Έχουμε μια Αστυνομία που χρειάζεται ενίσχυση και στο ηθικό και στους μισθούς, οι μισθοί έχουν π��σει πάρα πολύ, και από την άλλη το Πυροσβεστικό Σώμα χρειάζεται μέσα. Γίνεται μια αναδιοργάνωση τώρα, αλλά γενικά πρέπει να έχουμε την αίσθηση μιας πολύ δύσκολης πραγματικότητας».

«Κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε πόρους βραχυπρόθεσμα, ώστε να μπορέσουμε να ενισχύσουμε λίγο, να δώσουμε την αίσθηση ότι η κοινωνία αντιλαμβάνεται το έργο και βοηθάει. Πρέπει να ανακάμψει συνολικά, όμως, η οικονομία. Είμαστε όλοι μαζί. Ή θα σωθούμε όλοι μαζί ή...» σημείωσε ο κ. Δένδιας απευθυνόμενος στον Κάρολο Παπούλια.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από την πλευρά του, σημείωσε ότι ο ελληνικός λαός υποφέρει: «Ο ελληνικός λαός υποφέρει. Αυτό είναι γεγονός. Το τι μπορούμε να κάνουμε πρέπει να δούμε».

Εξερχόμενος του Μεγάρου, ο κ. Δένδιας έκανε δημόσια έκκληση για «σύνεση και μετριοπάθεια για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις των καιρών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top