Αιφνιδιασμός Βενιζέλου με άνοιγμα σε ΔΗΜΑΡ και… αναφορές σε γάτες!

Διαβάστε πως ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα σώσει τη κυβέρνηση από τα… ερπετά!

Να αιφνιδιάσει κατάφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη ΔΗΜΑΡ με την πρότασή του να συμμετάσχει και το κόμμα του Φώτη Κουβέλη με προστάσεις στον προσυνεδριακό διάλογο του ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας ότι θα στείλει και σχετική επιστολή στον Φώτη Κουβέλη.

Ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στη συνεδρίαση της Γραμματείας της ΚΟΕΣ του κόμματός του σημείωσε πως το διακύβευμα του συνεδρίου δεν είναι η συμμετοχή ή όχι του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, αλλά «η αξιακή ταυτότητα της Δημοκρατικής Παράταξης» και αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεννόησης των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «δεν θεωρούμε τον ΣΥΡΙΖΑ Κεντρο��ριστερά».

Ο ίδιος, έκανε εκ νέου λόγου για δημιουργία συνταγματικού τόξου κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ περιέγραψε και το ΠΑΣΟΚ που επιθυμεί, το οποίο -όπως τόνισε- θα είναι ένα ευρωπαϊκό, σύγχρονο, ανοικτό κόμμα με διαφάνεια στην οικονομική του διαχείριση.

Εκτός του αιφνιδιασμού της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Βενιζέλος προκάλεσε και δεύτερο αιφνιδιασμό όταν άρχισε τις αναφορές σε… γάτες! «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι η ουρά, είναι η γάτα» σχολίασε απαντώντας σε όσους έχουν χαρακτηρίσει το ΠΑΣΟΚ «ουρά της ΝΔ». Μάλιστα, με νόημα συμπλήρωσε πως «η γάτα, είναι επτάψυχη, ευέλικτη και χρήσιμη, αφού σώζει καταστάσεις και ζωές από… ερπετά», ενώ έστειλε και μήνυμα στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι δεν είναι «κυβ��ρνηση της ΝΔ».

Αιφνιδιασμός σε ΔΗΜΑΡ – Θα περιμένει την επιστολή Βενιζέλου για να τοποθετηθεί ο Κουβέλης

Αιφνιδιασμό αλλά όχι έκπληξη προκάλεσε η πρόταση Βενιζέλου σε ΔΗΜΑΡ σε διάλογο για την Κεντροαριστερά.

Όπως τονίζουν από τη ΔΗΜΑΡ, ο Φώτης Κουβέλης θα απαντήσει όταν λάβει τη σχετική επιστολή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top