Δεν είναι παραμύθι: Η γουρουνομάνα Μέρκελ και τα τέσσερα αδύναμα και πεινασμένα γουρουνάκια!

«Πρωταγωνίστρια» η Ελλάδα σε παρελάσεις αρμάτων στη Γερμανία!

​Ως γουρούνα που θηλάζει τα γουρούνια του φτωχού Νότου αναπαριστά άρμα παρέλασης καρναβαλιστών��στην Κολωνία της Γερμανίας, στο πλαίσιο της «Rosenmontag», αντίστοιχης με τη δική μας Καθαρά Δευτέρα.

1360072528hhhh.jpg

Στο άρμα αναπαριστάται η Γερμανίδα Καγκελάριος ως μια μελαγχολική και εξαντλημένη γουρούνα με έξι στήθη από τα οποία ρουφάνε ανελλιπώς γάλα (δηλαδή ευρώ) τα γνωστά «PIGS», δηλαδή η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ελλάδα και η Ισπανία! Ο όρος P.I.G.S. (στην ελληνική γλώσσα "Γουρούνια") χρησιμοποιείται από δυτικοευρωπαίους επενδυτές και σχολιαστές της χρηματιστηριακής κοινότητας, προκειμένου να χαρακτηρίσουν αρνητικά τους λαούς των χωρών Πορτογαλία (Portugal), Ιταλία (Ιtaly), Ελλάδα (Greece) και Ισπανία (Spain), ως υπαίτιους της οικονομικής κρίσης.

fffff.jpg

Η «γουρουνομάνα» Μέρκελ έχει το βλέμμα τρελής αγελάδας, κοιτώντας αποσβολωμένη το άπειρο, σε αντίθεση με τα τέσσερα γουρουνάκια, που όπως τουλάχιστον παριστάνονται από τους Γερμανούς, διψούν για τροφή και ζωή!!! Ειδικά το Ελληνικό γουρουνάκι με βλέμμα που σε κάνει να λυπάσαι να το «σφάξεις», περιμένει υπομονετικά στη σειρά για λίγο γάλα από τη φράου-γουρουνομάνα!

Σε άλλο άρμα του Ντίσελντορφ, ένας Έλληνας ξεκαρδισμένος στα γέλια βάζει μουστάκι αλά Χίτλερ στη Μέρκελ, η οποία πάλι στέκεται ανέκφραστη και αποσβολωμένη.

trelitsa.jpg

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, στο αριστερό μανίκι της η μπλούζα της Μέρκελ έχει μία γερμανική σημαία και τη φράση «Πρέπει να κάνετε οικονομία» ενώ το μακρύ ελληνικό χέρι με το μπλε μανίκι, την ελληνική σημαία και την λέξη «Griechenland» (Ελλάδα) με κεφαλαία, επιτελεί το... έργο του.

Οι παρελάσεις που διεξάγονται στην Κολωνία, το Μάιντς και το Ντίσελντορφ αποτελούν το αξιοθέατο της περιόδου της Αποκριάς στους γερμανικούς δρόμους.

Πάρτε μια γεύση από το Γερμανικό Καρναβάλι βλέποντας και το ΒΙΝΤΕΟ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top