Από το ΠΑΣΟΚ στο… ΠΑΣΟΚΚΕ;;; Με κόκκινο χρώμα η νέα ιστοσελίδα της Ιπποκράτους!!!

Το star.gr σε "ταξιδεύει" στο νέο site του κόμματος!

Σαν πάς στον πηγαιμό για το Συνέδριο …. να θυμηθείς να επισκεφτείς και το νέο site του ΠΑΣΟΚ στο οποίο εκτός από το πράσινο κυριαρχεί και το κόκκινο χρώμα!!! Στα πλαίσια της διαμόρφωσης του «ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής» η Ιπποκράτους έδωσε προτεραιότητα στην τεχνολογία αλλάζοντας ριζικά το site του κόμματος!

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα ιστοσελίδα οι χρήστες μπορούν να δουν μια μεγάλη "παχιά" κόκκινη μπάρα (που θυμίζει κάτι από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ) με τα θέματα για να σπάει η μονοτονία του πρασίνου ενώ σε κεντρική θέση, ο χρήστης μπορεί να δει φωτογραφίες και βίντεο του Ευάγγελου Βενιζέλου με δηλώσεις του και γενικώς όλη την επικαιρότητα του κόμματος!

Στον προηγούμενο ιστότοπο του ΠΑΣΟΚ υπήρχαν στήλες μόνιμες του προέδρου και της Φώφης Γεννηματά. Πλέον όλες οι πληροφορίες που αφορούν τον πρόεδρο και τις ανακοινώσεις του κόμματος «τρέχουν» στην κατηγορία «Τελευταία Νέα» της κόκκινης μπάρας!

Στο κάτω μέρος της σελίδας, οι χρήστες μπορούν να κάνουν like στη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο facebook αλλά και να παρακολουθήσουν όλη τη δραστηριότητα του κόμματος στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης!

Στην κατηγορία «Live Διάλογος» οι χρήστες μπορούν να πάρουν διαδικτυακά μέρος στις συζητήσεις για διάφορα θέματα που θέτει προς διάλογο το κόμμα!

Εντύπωση πάντως προκαλεί πως αν και δύο από τα φλέγοντα ζητήματα του ΠΑΣΟΚ στο επικείμενο συνέδριο θα είναι η ονο��ασία και το σύμβολο του κόμματος, στη νέα ιστοσελίδα δεσπόζουν και τα δύο όπως ακριβώς τα ξέρουμε, χωρίς καμία διαφορά!

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ