Ο Σημίτης ξαναμίλησε για να μας πει πόσο καλός πρωθυπουργός ήταν!

Δεν είπε τίποτα για Siemens, Χρηματιστήριο, Άκη κλπ

Για το πόσο καλά έκανε την δουλειά του ως πρωθυπουργός της χώρας και για το πώς αυτή «καταστράφηκε» ξαφνικά αμέσως μετά επί κυβερνήσεως Καραμανλή μίλησε για ακόμα μια φορά ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Ο κ. Σημίτης υποστήριξε ότι τα αίτια της ελληνικής κρίσης χρέους θα πρέπει να αναζητηθούν στην “πολιτική λαϊκίστικων παροχών που ακολούθησε η κυβέρνηση Καραμανλή μετά τις εκλογές του 2004, ενώ πρόσθεσε πώς «το πελατειακό σύστημα άνθησε ξανά, στο Δημόσιο διορίστηκαν πάνω από 150.000 υπάλληλοι, το δημόσιο χρέος εκτινάχτηκε σε πεντέμισι χρόνια από τα 130 δισ. ευρώ δηλαδή 95,4% του ΑΕΠ το 2003, στο 129,4% στα τέλη του 2009».

Αυτοί είναι σύμφωνα με τον κ. Σημίτη οι λόγοι που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και «κινδυνεύει σήμερα η δημοκρατία», όπως λέει στην Handelsblatt.

Για το σκάνδαλο του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, για την Siemens για τη «φούσκα» στο Χρηματιστήριο, που οδήγησε δεκάδες οικογένειες στην απόγνωση… ούτε λόγος! Αυτά δεν έπαιξαν ρόλο στην σημερινή κατάσταση της χώρας...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top