Ντροπή:Δεν έκοψαν ούτε ευρώ από τις συντάξεις βουλευτών και δημάρχων

Παρόλο που το προβλέπει σχετική διάταξη

Ντροπή:Δεν έκοψαν ούτε ευρώ από τις συντάξεις βουλευτών και δημάρχων

Μπορεί από τα 700 ευρώ, που είναι η σύνταξη των «κοινών θνητών» να βρήκαν κάτι ακόμα να κάψουν, αλλά από τις βουλευτικές, που ξεπερνούν τις 2.000 ευρώ δεν έκοψαν τίποτα!

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, οι βουλευτές και άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης συνεχίζουν να παίρνουν κανονικά τις συντάξεις τους χωρίς τη μείωση 20% ή 30% που περιλαμβάνεται στη σχετική διάταξη!!!

Συγκεκριμένα, η διάταξη αναφέρεται ότι οι καταβαλλόμενες κατά την 1η Ιανουαρίου 2013 κανονιζόμενες συντάξεις των βουλευτών και των τοπικών αρχόντων των ΟΤΑ α' και β' βαθμού, που λαμβάνουν και δεύτερη σύνταξη από οποιονδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης ή το Δημόσιο, μειώνονται κατά 20%, ενώ το ποσοστό μείωσης ορίζεται στο 30%, εάν τα ανωτέρω πρόσωπα λαμβάνουν και τρίτη σύνταξη, συμπεριλαμβανομένης και της βουλευτικής ή της χορηγίας.

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε και δεν θα γίνει ούτε για τις συντάξεις του Μαρτίου, γιατί… οι αρμόδιοι δεν κατάφεραν να στείλουν και να συγκεντρώσουν τα μητρώα των συνταξιούχων που παίρνουν σύνταξη βουλευτική, δημάρχου, νομάρχη και κοινοτάρχη!

Tους υπόλοιπους συνταξιούχους βέβαια, που είναι και περισσότεροι στον αριθμό τους, εντόπισαν μια χαρά και τους τα έκοψαν αναδρομικά…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top