Η απάντηση του Κασιδιάρη για τις επίμαχες φώτο με τους νεοναζί

Τους πέρασαν για δημοσιογράφους-Διαβάστε την ανακοίνωση

Η απάντηση του Κασιδιάρη για τις επίμαχες φώτο με τους νεοναζί
Την απάντηση του για τους νεοναζί μέσα στο κοινοβούλιο έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μέσω ανακοίνωσης.

Πως δικαιολόγησε το γεγονός ότι οι Γερμανοί προσκεκλημένοι τους ανήκαν σε μια από τις πιο επικίνδυνες ναζιστικές οργανώσεις, «Freies Netz Süd» από την Βαυαρία;

«Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου επικοινώνησαν μαζί μας δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι και ζήτησαν συνέντευξη από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Το αίτημά τους έγινε δεκτό και το απόγευμα ήλθαν στη Βουλή, όπως ακριβώς έχει γίνει και με Ελβετούς, Σουηδούς, Ιταλούς, Ισπανούς, Νορβηγούς, ακόμα και Ιάπωνες, αλλά και με συνεργείο της αλβανικής τηλεόρασης. Η μόνη φορά που αρνηθήκαμε συνέντευξη σε ξένο μέσο ήταν όταν είχαν έλθει πάλι Γερμανοί, της εφημερίδας "Die Zeit". Ο λόγος ήταν πως στην ομάδα τους συμμετείχε τουρκάλα δημοσιογράφος. Αφού έγινε η συνέντευξη, που εξελίχθηκε σε συζήτηση, και βγάλαμε τις επίμαχες φωτογραφίες, ο ένας εκ των δύο Γερμανών με ενημέρωσε ότι είναι και εκλεγμένος σε κάποιο τοπικό κοινοβούλιο της χώρας του» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Και προσθέτει πως «τον ρώτησα ποια είναι η θέση του κόμματός του για τους Έλληνες και μου απάντησε πως θαυμάζουν τον ελληνικό πολιτισμό και θεωρούν τους Έλληνες που ζουν στην Γερμανία ισότιμους με αυτούς πολίτες. Επίσης το κόμμα του υποστηρίζει ξεκάθαρα τις ελληνικές θέσεις σε Κυπριακ��, Αιγαίο, ΑΟΖ και Μακεδονικό, ενώ τίθενται φανατικά ενάντια στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Κάπου εκεί τελείωσε η όποια επαφή μας».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top