Με τον... Μπενίνι παρομοίασε τον Σαμαρά ο Τσίπρας

Πώς σχολίασε τις προκλητικές δηλώσεις μέλους του ΣΥΡΙΖΑ για τα Ίμια

Με τον... Μ��ενίνι παρομοίασε τον Σαμαρά ο Τσίπρας

Με τον διάσημο κωμικό Ρομπέρτο Μπενίνι στην ταινία «Η ζωή είναι ωραία» παρομοίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, τον πρωθυπουργό, Α. Σαμαρά.

Όπως είπε, ενώ η χώρα οδεύει στην καταστροφή, ο κ. Σαμαράς λέει ότι «η ζωή είναι ωραία»!

Ο κ. Τσίπρας έριξε ακόμα ευθύνες στην κυβέρνηση ότι με την ακροδεξιά ατζέντα πριμοδοτεί την Χρυσή Αυγή, ενώ υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός κρύβεται, δεν βγαίνει στα κανάλια και δίνει μόνο «στημένες συνεντεύξεις σε εφημερίδες» και τον κάλεσε σε δημόσιο διάλογο.

Επιπλέον, σχολίασε την «άδικη φορολογία», όπως είπε, κατηγορώντας τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα ότι μετατρέπει τους μικροϊδιοκτήτες σε ενοικιαστές και ότι απειλεί με δήμευση της περιουσίας τους.

«Είναι άδικη αυτή η φορολογία. Εμείς θα φτιάξουμε περιουσιολόγιο για να καταγράψουμε όλα τα περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα αποκαταστήσουμε σταδιακά στην προ μνημονιακή εποχή τις χαμηλές συντάξεις» είπε.

Όσο για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του μέλους της παράταξης, κ. Νάσσου Θεοδωρίδη, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε: «Όραμά μου δεν είναι να κάνω ένα κόμμα νεκροταφείο, αλλά φυτώριο. Δεν θα εξοντώσω τις διαφορετικές απόψεις. Υπάρχει όμως ένα σαφές πλαίσιο. Είναι διαυγής και ξεκάθαρη η γραμμή μας. Οι μειοψηφικές απόψεις θα ακούγονται αλλά θα ξεκαθαρίζουν ότι είναι δική τους άποψη».

Ο κ. Τσίπρας, μίλησε ακόμα και για το χαράτσι, για το οποίο τόσο καιρό «φώναζε» ότι δεν θα πληρώσει και τελικά… όντως δεν το πλήρωσε!

Όχι όμως από άποψη, αλλά επειδή μένει στο νοίκι και ούτως ή άλλως δεν θα το πλήρωνε!

Όπως είπε είναι τυχερός, γιατί δεν υποχρεούται να το πληρώσει, ενώ τόνισε ότι δεν είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί τυχεροί να μένουν σε βίλες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top