Μιχαλολιάκος: Έχω δεχθεί κρούση από όλους τους ισχυρούς!

«Η Χρυσή Αυγή είναι μόδα, έχουμε φίλους παντού»

Για Χρυσή Αυγή που είναι μόδα, που έχει φίλους παντού και που έχει δεχθεί κρούση από όλους τους εν Ελλάδι ισχυρούς παράγοντες έκανε λόγο ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής εξομολογείται ότι τον έχουν προσεγγίσει όλοι οι ισχυροί: «Έχουν επιδιώξει να με προσεγγίσουν με πλάγιους τρόπους αλλά δεν έχω δει κανέναν. Έχω δεχθεί προτάσεις για καφέ ή γεύμα από πανίσχυρα ονόματα του τόπου αλλά είπα όχι».

«Παντού υπάρχει ένας φίλος της Χρυσής Αυγής»

Ο κ. Μιχαλολιάκος επισημαίνει ότι το κόμμα του δεν έχει δώσει «ούτε δεκάρα για δημοσκόπηση» αλλά εντούτοις είναι πλήρως ενημερωμένο για αυτές. Ας είναι καλά οι αμέτρητοι φίλοι της Χρυσής Αυγής: «Κάνουν και οι τράπεζες, κάνουν και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι. Παντού υπάρχει ένας φίλος της Χρυσής Αυγής. Εκεί που δεν φαντάζεστε υπάρχει ένας φίλος της Χρυσής Αυγής. Και έτσι ενημερωνόμαστε».

Ο ίδιος, επιτίθεται τον Τσίπρα λέγοντας ότι «δεν καταγγέλλει πλέον το μνημόνιο όπως έκανε πριν από μερικούς μήνες», ενώ χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «ΚΚΕ Εσωτερικού» και τονίζει ότι σχετίζεται με τους «ληστές με τα μαύρα».

Στη συνέχεια αναφέρεται σε μεγάλη κράτος που προσέγγισε τη Χρυσή Αυγή μέσω εκκλησιαστικών παραγόντων, ωστόσο τονίζει πως δεν πιστεύει ότι σήμερα η Χρυσή Αυγή είναι σε θέση να συζητάει με αυτούς: «Θα συζητήσουμε με παράγοντες εκτός Ελλάδας όταν θα είμαστε αρκετά δυνατοί γι�� να έχουμε λόγο στα δημόσια πράγματα της χώρας». Επισημαίνει, ωστόσο, ότι με κόμματα εκτός Ελλάδας δεν έχει καμία σχέση και πολύ περισσότερο με το εθνικιστικό κόμμα της Γερμανίας: «Αυτό λέει ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες. Θα μπορούσαμε να είχαμε καμία επαφή μαζί τους; Φυσικά και όχι».

«Η Χρυσή Αυγή είναι μόδα»

Για τη Χρυσή Αυγή, δε διστάζει να παραδεχθεί ότι είναι μόδα αλλά σχολιάζει όχι δεν είναι απαραίτητα φωτοβολίδα: «Είναι μόδα η ��ρυσή Αυγή αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Το αν θα είναι φωτοβολίδα ή όχι θα εξαρτηθεί από μας. Εάν εμείς φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, θα το δούμε στο μέλλον. Αυτό που θέλω εγώ, είναι η Χρυσή Αυγή να αντέξει στο χρόνο, να υπάρχει ένα σταθερό εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα, διότι ο εθνικισμός έχει πολιτικές βάσεις σε αυτήν την χώρα».

«Έχουμε πολλούς φίλους σε Αστυνομία και Στρατό»

«Στην αστυνομία υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν και ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά δεν υπάρχει κάποια οργάνωση ή κάποιο συνδικαλιστικό όργανο της Χρυσής Αυγής» σημειώνει ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής.

Το ίδιο επισημαίνει και για τον Στρατό: «Έχουμε και εκεί πολλούς φίλους. Έχουμε υποστηρίξει τα συμφέροντα των στρατιωτικών και συνεχώς αυξάνονται τα στελέχη του στρατού που έρχονται κοντά μας. Όσο πιο χαμηλοί είναι οι βαθμοί, τόσο πιο πολλοί είναι οι Χρυσαυγίτες μέσα στο στράτευμα και είναι λογικό, διότι για τα γαλόνια κά��οιοι πουλάνε και την ψυχή τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top