Βενιζέλος σε αγρότες: Ελάτε να… συζητήσουμε!!!

Για δυνάμεις που δε θέλουν τη στροφή της χώρας μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος σε αγρότες: Ελάτε να… συζητήσουμε!!!

Πρόσκληση για διάλογο στους αγρότες απεύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να δοθούν όσο το δυνατό καλύτερες λύσεις στα προβλήματα τους.

«Απευθύνομαι στους αγρότες και όλες τις κοινωνικές δυνάμεις και τους λέω: Ελάτε να συζητήσουμε, υπάρχει κοινή αγωνία, υπάρχει καλή πίστη, θα εξαντλήσουμε της δυνατότητες», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως υπάρχει καλή πίστη και κοινή αγωνία.

Ο κος Βενιζέλος μιλώντας για τα ζητήματα των αγροτών, έκανε λόγο για πολιτικές δυνάμεις που δεν θέλουν τη "στροφή" της χώρας.

«Όλοι ζούμε σε αυτή τη χώρα που την ξέρουμε τόσο καλά, παροικούμε την Ιερουσαλήμ», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και συνέχισε: «Δεν θέλω να πω ότι κάθε κινητοποίηση έχει από πίσω κάποιο πολιτικό κίνητρο, πάντως σίγουρα υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις οι οποίες δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες που η χώρα αγωνίζεται να κάνει τη στροφή προς την οριστική έξοδο από την κρίση. Απευθύνομαι στα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης λέγοντας: Μην επιχαίρετε, μην επενδύετε στο αρνητικό σενάριο, μην επενδύετε στην καταστροφή, σε πείσμα των προσπαθειών σας η Ελλάδα θα κάνει τη στροφή».

Βίντεο mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top