Παραιτήθηκε από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο Δρόσος

Απέστειλε επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά

Επιστολή παραίτησης από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ στον Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο Ευθύμης Δρόσος.
Όπως αναφέρει ο ίδιος, αναγκάζεται να καταθέσει την κομματική του ταυτότητα μη αποδεχόμενος «τη μετάλλαξη της ΝΔ από κόμμα του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού σε ένα καθαρά νεοφιλελεύθερο κόμμα».
Αναλυτικά η επιστολή του κ. Δρόσου:
«Κύριε Πρόεδρε,
Μετά από 38 χρόνια ενεργού παρουσίας και δράσης, αναγκάζομαι να υποβάλω την παραίτησή μου από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και να καταθέσω την κομματική μου ταυτότητα.
Η απόφαση αυτή είναι για μένα επώδυνη, αλλά υπακούει στο πρόσταγμα της συνείδησής μου που δεν αποδέχεται την μετάλλαξη της ΝΔ από κόμμα του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού σε ένα καθαρά νεοφιλελεύθερο κόμμα.
Η κοινωνία αιμορραγεί, ο κόσμος της εργασίας δοκιμάζεται, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι στενάζουν από τις άδικες περικοπές, η ανεργία φτάνει στο 27%, οι πολίτες υφίστανται άγρια φοροεπιδρομή και την ίδια ώρα οι «λίστες» πάνε και έρχονται με τους μεγάλους φοροφυγάδες στο απυρόβλητο.
Το πολιτικό σύστημα δείχνει αδύναμο να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αυτοκάθαρσή του και να κάνει την ανατροπή εκ των έσω. Ανατροπή με ευθύνη.
Αποχωρώ από το οργανωτικό σχήμα της ΝΔ, αλλά παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες που μας ενέπνευσε ο ιδρυτής της παράταξης Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Θα συνεχίσω τον αγώνα για Εθνική Αξιοπρέπεια, Κράτος Δικαίου, Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή, για ένα Σχέδιο Εθνικής Ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.
Με τιμή,
Ευθύμιος Β. Δρόσος»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top