Κρίσιμη σύσκεψη για τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων στο Μαξίμου

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ από Στουρνάρα

Κρίσιμη σύσκεψη για τη διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων στο Μαξίμου
Πρώτη ανάρτηση 21.17

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα από τις 7 μ.μ. περίπου στο Μέγαρο Μαξίμου, στο επίκεντρο ��ης οποίας βρέθηκε το ζήτημα της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο για αρκετούς ενδέχεται να είναι ύστερα από καιρό, το μεγάλο ζήτημα σύγκρουσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και σε συνδικαλιστές.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας και ο αναπληρωτής του Χρ. Σταϊκούρας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκης και ο υφυπουργός του ίδιου υπουργείου Μ. Βολουδάκης.

Σύμφωνα με τις εντολές της τρόικας 25. 000 δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να τεθούν σε διαθεσιμότητα μέχρι την άνοιξη και μάλιστα ο όρος αυτός είναι προαπαιτούμενο για την καταβολή της δόσης του Μαρτίου.

Δεύτερο ζήτημα που απασχόλησε τη σύσκεψη ήταν τα οργανογράμματα των υπουργείων.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο για τη διευθέτηση των συγκεκριμένων ζητημάτων, όπως και για το φορολογικό, για το οποίο επίσης ανέφερε ότι υπάρχει χρόνος.

Επίσης, ο κ. Στουρνάρας επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ για το ζήτημα των κινητοποιήσεων. «Αυτό που παρατηρούμε στο χώρο των κινητοποιήσεων είναι παλαιοκομματικές νοοτροπίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ» δήλωσε.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top