Στα ποινικά δικαστήρια για το χαστούκι και το μπουγέλο ο Ηλίας Κασιδιάρης

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

​Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, για την υπόθεση με τον ξυλοδαρμό της βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη και την επίθεση με ποτήρι με νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου κατά τη διάρκεια ζωντανής πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη!

Μετά την αυτεπάγγελτη δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για το περιστατικό που έκανε διάσημο τον κύριο Κασιδιάρη, ο φάκελος διαβιβάστηκε στη Βουλή και την τελική απόφαση αναμένεται να λάβει η Ολομέλεια της Βουλής σε επόμεν�� συνεδρίαση.

Έτσι, αν η Ολομέλεια αποφασίσει τελικά την άρση της ασυλίας του «τσαμπουκά» βουλευτή, τότε ο κος Κασιδιάρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και θα λογοδοτήσει για τους λόγους που τον ώθησαν να «σηκώσει το χέρι» του απέναντι στις συναδέλφους του!

Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι η μοναδική φορά που ο κος Κασιδιάρης βγαίνει εκτός εαυτού! Πρόσφατα το «πρωτοπαλίκαρο» του Νίκου Μιχαλολιάκου ξαναχτύπησε όχι σε τηλεοπτικό στούντιο αλλά από τα έδρανα της Βουλής κατά τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής για την πολύκροτη υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που έχει πάρει τον λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Παππάς λέγοντας: «Επιθυμία μας είναι να μην είμαστε εμείς αυτοί που θα δυναμιτίσουμε το κλίμα στη Βουλή», ο συνάδελφός του κ. Κασιδιάρης φαίνεται πως δεν άκουσε τον κ. Παππά και γυρίζοντας στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή της είπε «Κάτσε κάτω μωρή, τι μιλάς εσύ, πάλι πιωμένη είσαι;'»

eikonaggg.jpg

Τραγική ειρωνεία;;;;!!!! Η Επιτροπή εισηγήθηκε και την άρση ασυλίας της Φωτεινής Πιπιλή, όχι για την κόντρα της με τον Κασιδιάρη αλλά για πολεοδομική παράβαση σε κτίσμα ιδιοκτησίας της στη Ζαχάρω της Ηλείας και του Μιχάλη Ταμήλου μετά από μήνυση υπαλλήλων του Δήμου Τρικάλων για μη καταβολή δεδουλευμένων.

0C2CDA0C93DA9672FC61B9E71B32CC9B.jpg

Δείτε επάνω σχετικά ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top