«Έχει χαθεί το μέτρο στη Βουλή! Το ΠΑΣΟΚ είναι στα τάρταρα και οι βουλευτές του...»

Πασίγνωστη βουλευτής λέει πράγματα που θα συζητηθούν!!!

«Έχει χαθεί το μέτρο στη Βουλή! Το ΠΑΣΟΚ είναι στα τάρταρα και οι βουλευτές του...»

​Με σκληρή γλώσσα μίλησε η βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου για το ελληνικό κοινοβούλιο και τους…. 300!!! Η γνωστή ηθοποιός μίλησε έξω από τα δόντια όχι για τις ανάγκες κάποιου σίριαλ ή κάποιας θεατρικής παράστασης, αλλά με τη βουλευτική της ιδιότητα.

«Έχει χαθεί το μέτρο και η ευγένεια στη Βουλή. Καμιά φορά μου θυμίζει κακή τάξη» δήλωσε η κα Γερασιμίδου στην εκπομπή της ΝΕΤ «Άλλη όψη» και τον Μανώλη Κοτάκη, αφήνοντας μάλιστα αιχμές ειδικά για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Υπάρχουν άνθρωποι που κόβουν και ράβουν, ενώ το κόμμα τους είναι στα τάρταρα» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενη για το αν επισκέπτεται το Καφενείο της Βουλής η κα Γερασιμίδου, τόνισε «Δεν μου αρέσει το καφενείο της Βουλής, καπνίζουν πολύ εκεί μέσα. Δεν μου αρέσουν όμως οι επιθέσεις φιλίας»

Αναφερόμενη στη μεγάλη συζήτηση που είχε γίνει το Νοέμβριο στη Βουλή για τα ρολόγια των βουλευτών και τις… τιμές τους η κα Γερασιμίδου ξεκαθάρισε πως «είχε σχεδιάσει την ατάκα της με το ρολόι το οποίο είναι των 20 ευρώ».

«Είχα προβάρει και είχα χρονομετρήσει την ομιλία μου...» πρόσθεσε.

Όσο για τη βουλευτική αμοιβή δήλωσε: «Δεν ξέρω καν πως είναι ο μισθός αυτή τη στιγμή. Πηγαίνει στο Κομμουνιστικό Κόμμα, εγώ έχω μια συμβολική αμοιβή που μου φτάνει»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top