Πόλεμος ανακοινώσεων κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ! Δένδιας: ακόμη να πάρουν θέση για την τρομοκρατία

«Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τρομοκράτες»

Πόλεμος ανακοινώσεων κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ! Δένδιας: ακόμη να πάρουν θέση για την τρομοκρατία

Πρώτη δημοσίευση:14:47

Νέος γύρος αντιπαράθεσης του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια με τον ΣΥΡΙΖΑ, με το φαινόμενο της τρομοκρατίας στο επίκεντρο.

Πιο συγκεκριμένα, στο θέμα των τραυματισμών των 4 συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης αναφέρθηκε εκ νέου ο Νίκος Δένδιας.

«Η εξήγηση που μου δόθηκε είναι ότι ο τραυματισμός των τεσσάρων έγινε κατά τη διάρκεια της σύλληψης γιατί υπήρξε αντίσταση» σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον ραδιοστα��μό Alpha 9.89, αλλά διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν παίρνει θέση και περιμένει να διερευνηθεί το περιστατικό από τη Δικαιοσύνη, επαναλάμβάνοντας ότι θα λάβει πειθαρχικά μέτρα εφόσον αποδειχθεί ότι οι τραυματισμοί συνέβησαν μετά τη σύλληψη.

Ο ίδιος, σημείωσε ότι τον απασχολεί το γεγονός ότι νεαρά παιδιά εμφανίζονται με βαρύτατο οπλισμό και ένα μίσος απέναντι στην κοινωνία, ενώ κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στο φαινόμενο της τρομοκρατίας, επισημαίνοντας ότι επί 4 ημέρες δεν το έχει πράξει.

ΣΥΡΙΖΑ: Μέγιστη πολιτική ανευθυνότητα...

Απαντώντας στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στον ίδιο και την κυβέρνηση απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης της τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, η αξιοποίηση της τρομοκρατίας για την αποκόμιση πολιτικών οφελών, συνιστά μέγιστη πολιτική ανευθυνότητα από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ αποτελεί δείγμα του πανικού και της κοινωνικής της απομόνωσης.

«Τόσο οι βασανισμοί των συλληφθέντων όσο και η δημοσίευση των φωτογραφιών τους δείχνει τον εκτροχιασμό της κυβέρνησης σε μια λογική ακραίου αυταρχισμού, σε πλήρη σύμπλευση με την υλοποίηση της αντικοινωνικής πολιτικής του μνημονίου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σκουρλέτης VS Δένδια

Εν τω μεταξύ, ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ισχυρίσθηκε ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης είναι «ηθικός αυτουργός των βασανισμών των συλληφθέντων».

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του Νίκου Δένδια μέσω του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης η οποία με καυστικό τρόπο σχολιάζει τις αιτιάσεις του κ. Σουρλέτη τονίζοντας ότι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαφοροποιείται από τον Στάθη Παναγούλη ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Δένδια «σύγχρονο νεοναζί».

Υποστηρίζει ακόμη ότι ο Πάνος Σκουρλέτης «είναι ο ίδιος που είχε χαρακτηρίσει «είδη καθημερινής ανάγκης» τα μπουκάλια για μολότοφ στη «Βίλλα Αμαλία», μαζί με τα κοντάρια, τα ρόπαλα και τα άλλα πολεμοφόδια που βρέθηκαν εκεί».

«Τα σχόλια για τη σοβαρότητά του περιττεύουν...» καταλήγει η ανακοίνωση του Νίκου Δένδια.​

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top