Σκάνδαλο: 234.000 ευρώ για κοντομάνικα μπλουζάκια στα ΕΛΤΑ!

Καταγγελία από τον Αργ. Ντινόπουλο – Αγοράζονται ως «στολές προσωπικού»

Σκάνδαλο: 234.000 ευρώ για κοντομάνικα μπλουζάκια στα ΕΛΤΑ!

Την απίστευτη καταγγελία ότι η διοίκηση των ΕΛΤΑ διαθέτει ποσό ύψους 234.000 ευρώ για κοντομάνικα μπλουζάκια έκανε ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Σε ερώτησή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη αναφέρει ότι μέσα στο καταχείμωνο «κάποιοι εκπρόσωποι του "βαθέως κράτους" πληρώνουν 234.000 ευρώ των ελλήνων φορολογουμένων για να αγοράσουν (μέσα στο καταχείμωνο) μπλουζάκια τύπου POLO ως δήθεν στολές προσωπικού»

Συγκεκριμένα, αναφέρει ο κ. Ντινόπουλος: «Μόνο οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ να σπαταλήσει 234.000 ευρώ για να αγοράσει κοντομάνικα μπλουζάκια. Σε μια χρονική συγκυρία που η κυβέρνηση αναγκάζεται να περικόψει μισθούς και συντάξεις κάποιοι εκπρόσωποι του “βαθέως κράτους” πληρώνουν 234.000 ευρώ των ελλήνων φορολογουμένων για να αγοράσουν (μέσα στο καταχείμωνο) μπλουζάκια τύπου POLO».

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, τα μπλουζάκια αγοράζονται ως «δήθεν στολές προσωπικού», ενώ -όπως τονίζει ο ίδιος- θα μπορούσαν να πηγαίνουν στη δουλειά τους «φορώντας απλά τα ρούχα τους».

Καταλήγοντας, ο κ. Ντινόπουλος ζητά να ακυρωθεί η απόφαση των ΕΛΤΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top