Απίστευτο: Σφαίρα και απειλητικό σημείωμα στο γραφείο του Στουρνάρα!

Τον απειλούν να μην εκποιήσει την δημόσια κινητή και ακίνητη περιουσία

Απίστευτο: Σφαίρα και απειλητικό σημείωμα στο γραφείο του  Στουρνάρα!

Μια πο��ύ περίεργη ιστορία εκτυλίχθηκε σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών, με αποδέκτη τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος, σα να μην τον έφταναν οι πολιτικές βολές που αντιμετωπίζει λόγω των σχεδίων για φορολόγηση των ακινήτων, ακόμα και από στελέχη της ΝΔ, είδε να του έρχεται "πεσκέσι" μία σφαίρα!

Μία σφαίρα των 9mm συγκεκριμένα, συνβοδευόμενη από απειλητικό σημείωμα που εστάλη στο γραφείο του!

Στον κίτρινο φάκελο υπήρχε μια επιστολή Α4, στην οποία οι άγνωστοι αποστολείς προειδοποιούσαν τον κ. Στουρνάρα να μην εκποιήσει την κινητή και ακίνητη περιουσία του Δημοσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρόμοια απειλητική επιστολή είχε σταλεί σε εφορίες και των τεσσάρων νομών της Κρήτης τις προηγούμενες ημέρες.​

Πηγές από το ΥΠΟΙΚ διευκρινίζουν ότι επρόκειτο για ένα μικρό φάκελο, όπως αυτός των ευχών σε γάμους και βαπτίσεις, που έφθασε ταχυδρομικώς στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, στην οδό Νίκης 5-7, ο οποίος απευθυνόταν στον ίδιο τον υπουργό. Απο την είσοδο το φακελάκι έφθασε στο γραφείο του υπουργού στη Γραμματεία του και συγκεκριμένα στο Πρωτόκολλο όπως και η υπόλοιπη αλληλογραφία του.

Εκεί το προσωπικό του υπουργικού γραφείου διαπίστωσε οτι στο μικρό φάκελο υπήρχε μια σφαίρα(κάλυκας με βλήμα) και ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία.

Ανθρωπος απο το περιβάλλον του υπουργού που είδε το φάκελο και τη σφαίρα είπε οτι πρόκειται για "κανονική" σφαίρα.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top