«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Τσίπρα

ΝΔ: Πανικός απ’ την πτώση στις δημοσκοπήσεις – ΣΥΡΙΖΑ: Κάνει την πάπια ο Σαμαράς

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Τσίπρα

Σε πόλεμο ανακοινώσεων επιδόθηκαν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματός του, στην οποία εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση.

«Ο κ. Τσίπρας μεταμορφώθηκε και πάλι στο γνωστό αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού. Ούτε η πιο ακραία συνιστώσα του δεν θα περίμενε τη δημόσια παραδοχή του κ. Τσίπρα, ότι ζήτησε από το ΔΝΤ την άμεση διακοπή του προγράμματος χρηματοδότησης της χώρας μας. Μεταμορφώθηκε και πάλι στο γνωστό αρχηγό του ΣΥΡΙ��Α εσωτερικού για να εξευμενίσει τις συνιστώσες του και να ανταγωνιστεί το ΚΚΕ» αναφέρει χαρακτηριστικά η Συγγρού.

«Κατά τα άλλα, οι γνωστές ύβρεις του κ. Τσίπρα αντανακλούν τον πανικό του από τη βουτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Η Κουμουνδούρου δεν άφησε λεπτό να πάει χαμένο και η απάντηση της ήταν άμεση και καυστική, κατηγορώντας εκ νέου τον πρωθυπουργό ότι… κάνει την πάπια: «Η πάγια τακτική της κυβέρνησης, του να μην λέει κουβέντα για την ταμπακέρα, συνεχίζεται. Θα θέσουν το θέμα του «λάθους» του ΔΝΤ ή θα εξακολουθήσουν να «κάνουν την πάπια» μπροστά στους δανειστές;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top