Ζωγράφισε και πάλι ο κυρ-Γιάννης: Που να προλάβω για το Δήμο… Έχω και τα κρασιά μου!

Ποιούς επενδυτές κέρασε... λουκούμι και τους κούνησε μαντίλι;

Ζωγράφισε και πάλι ο κυρ-Γιάννης: Που να προλάβω για το Δήμο… Έχω και τα κρασιά μου!

Μπορεί να είναι οινοπαραγωγός αλλά εν προκειμένω… ζωγράφισε! Και μάλιστα εις διπλούν!

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στην επίσκεψη Τούρκων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς αλλά και τον χώρο μπροστά στη θάλασσα για να φτιάξουν μαρίνα. Ο κυρ-Γιάννης τους κέρασε λουκούμι και τους… κούνησε μαντίλι!

«Ούτε το ξενοδοχείο ούτε η παραλία ανήκουν στο Δήμο. Οπότε τι να έκανα; Τους κέρασα ένα λουκούμι και τους είπα αντίο» σημείωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Η συνέχεια είναι ακόμη καλύτερη. Μιλώντας για έναν από τους αντιδημάρχους ο οποίος ζήτησε να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του για να αφοσιωθεί στην εργασία του, ο Γιάννης Μπουτάρης εξομολογήθηκε ότι δεν μπορεί να ασχοληθεί με τον Δήμο και ειδικότερα με... «μικροπροβλήματα» όπως αυτό των σκουπιδιών, καθώς ��χει… και τα αμπέλια του να φροντίσει: «Οι αντιδήμαρχοι παίρνουν μισθούς πείνας και έχουν παραμελήσει τις δουλειές τους. Κι εγώ έχω παραμελήσει τη δουλειά μου. Ασχολούμαι όπως μπορώ. Τι να κάνω; Ν' ασχολούμαι με τα σκουπίδια και ν' αφήνω τα κρασιά να τα πουλάει άλλος;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top