«Θα γίνει μακελειό, θα τους ξεφτιλίσω, θα τους αλλάξω τα φώτα»

Ποιος πασίγνωστος βουλευτής το είπε και γιατί;

«Θα γίνει μακελειό, θα τους ξεφτιλίσω, θα τους αλλάξω τα φώτα»

Το ατύχημα του Βασίλη Καπερνάρου κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ, δεν τον πτόησε, αντιθέτως ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να βγουν όλα στα φως όσον αφορά τη λίστα και τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.

«Θα γίνει μακελειό αν ο πρόεδρος της Προανακριτικής συνεχίσει να μεροληπτεί» δήλ��σε σήμερα στο ραδιόφωνο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος χθες έσπασε το δάχτυλό του, χτυπώντας με ένταση το χέρι του πάνω στο έδρανο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε σε 10 λεπτά δύο-τρεις ερωτησούλες και τελειώσαμε. Θα γίνει δουλειά» είπε ο κος Καπερνάρος, προειδοποιώντας παράλληλα πως αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα θα … τους «ξεφτιλίσει»!

«Αν δεν γίνει δουλειά, θα κάνω συνέντευξη Τύπου, θα τους ξεφτιλίσω, θα πετάξω στον αέρα τα πρακτικά, θα κάτσω να τα κάνω βιβλίο και θα τους αλλάξω τα φώτα. Δεν θα κάνουν αυτοί αυτά που κάνανε μέχρι τώρα. Αλλιώς, τα παρατάω και πάω σπίτι μου και δεν θα κοροϊδεύω ούτε τον εαυτό μου ούτε τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπερνάρος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη, κατηγορώντας τον για διαφορετική μεταχείριση των βουλευτών της ΝΔ, έναντι εκείνων της αντιπολίτευσης

«Τον αποκάλεσα εγκάθετο. Δεν φοβάμαι τίποτα παρά μόνο το Θεό και πρέπει να λέμε την αλήθεια. Δεν θα αρνηθώ ποτέ την αλήθεια και τα γεγονότα, αλλά όχι στρεβλωμένα και όχι επιλεκτικά. Χθες, για ορισμένες κακές συμπεριφορές του, ο κύριος Μαρκογιαννάκης, μου ζήτησε συγγνώμη, υπάρχει καταγεγραμμένο στα πρακτικά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δεν μπορεί να μιλάει διαφορετικά σε όποιον είναι ΝΔ και διαφορετικά στον άλλο επειδή είναι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτά τα απαγορεύω. Θα γίνει μακελειό αν συνεχιστεί αυτή η απρέπεια»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top