Τι άλλο θα δούμε πρωτομηνιάτικα; «Ψεκασμοί» on air και καυγάς με «κατινιές» σε πρωινάδικο!

Μετά τη Ραχήλ, τώρα η Κουντουρά «βάζει στο στόχαστρο» τη Βούλτεψη

Τι άλλο θα δούμε πρωτομηνιάτικα; «Ψεκασμοί» on air και καυγάς με «κατινιές» σε πρωινάδικο!
​Οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, η υπερφολόγηση που γονατίζει τα ελληνικά νοικοκυριά και όλα τα σενάρια για τη φορολογία στα ακίνητα άναψαν τα αίματαστην πρωινή εκπομπή του MEGA»!
Βουλευτές της συγκυβέρνησης και της αντιπολίτευσης διασταύρωσαν τα ξίφη τους με την κα Βούλτεψη να «ανοίγει νέα κόντρα» με μια άλλη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων αυτή τη φορά και συγκεκριμένα με την κα Έλενα Κουντουρά.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση πήγε στα χαράτσια και η κα Βούλτεψη απευθυνόμενη στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Βαρεμένο τον ρώτησε αν «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει λεφτά από την Αργεντινή και τα έχει φέρει για την .. Ελλάδα»

Τότε στην κουβέντα μπήκε η κα Κουντουρά λέγοντας της:«Και εσείς κα Βούλτεψη πρέπει να τα πάρετε από το χαμηλοσυνταξιούχο και τον χαμηλόμισθο

«Σε ψεκασμούς δεν απαντώ» είπε τότε η κα Βούλτεψη, πυροδοτώντας για ακόμη μια φορά το κλίμα με τους ΑΝΕΛ.

Άμεσα αντέδρασε η κα Κουντουρά λέγοντας: «Αυτές οι ειρωνείες είναι που φέρνουν τα ακραία φαινόμενα και με ρωτάγατε γιατί δημιουργούνται τέτοιες κατινιές» και πρόσθεσε λίγο αργότερα «κυρία Βούλτεψη μην κάνετε έτσι. Μην προσπαθείτε να μειώσετε το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης», για να της απαντήσει εκείνη «δεν κάνετε πολιτική, φωνάζετε».

Ο Γιώργος Βαρεμένος πάντως από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε διαρκώς στοιχεία, λέγοντας «Φέρτε μας τα στοιχεία για τη φορολόγηση».

Στο τραπέζι της πολιτικής συζήτησης ελέχθη και το ενδεχόμενο να σκίσουν οι Έλληνες πολίτες τα χαράτσια, αλλά η κυρία Βούλτεψη απάντησε ότι «αυτό δεν είναι λύση».

Βίντεο Κοινωνία Ώρα Mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top