Παπαρήγα: Δεν συνεργαζόμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν θαυμάσια στελέχη στο κόμμα μας!

Η ΓΓ του ΚΚΕ μιλά και για το "ΝΤΟΥ" του ΠΑΜΕ στο γραφείο του Βρούτση

Παπαρήγα: Δεν συνεργαζόμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν θαυμάσια στελέχη στο κόμμα μας!

​Για όλα όσα συνέβησαν με τα μέλη του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας μίλησε σήμερα η ΓΓ του ΚΚΕ Α.Παπαρήγα σε πρωινή εκπομπή!

«Από το ίδιο βράδυ των εκλογών καλέσαμε το λαό να είναι σε δράση και αντεπίθεση και όλο αυτό το διάστημα είμαστε σε δράση» είπε χαρακτηριστικά κα Παπαρήγα, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για διάθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε κρατική καταστολή.

Η κα Παπαρήγα αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, τόνισε ότι «ο αγώνας που απαιτείται θα είναι πολύ σκληρός και μακρόχρονος», σημειώνοντας, ωστόσο, ότι οι αγώνες δεν θα έχουν άμεση αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα, η κα Παπαρήγα προέβλεψε ότι αν ο λαός συμβιβαστεί με τα άδικα θα δει και χειρότερα και υπογράμμισε ότι ο λαός δεν θα πρέπει να πιστεύει ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης σε αυτά που τραβάει.

Ερωτώμενη για το αν υπάρχει θέμα ηγεσίας στο ΚΚΕ, η κα Παπαρήγα τόνισε πως υπάρχουν θαυμάσια στελέχη στο ΚΚΕ και πως ελπίζει να επιβεβαιωθεί σύντομα, επαναλαμβάνοντας πάντως πως δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας του ΚΚΕ με άλλα κόμματα.

Βίντεο πρωινό ant1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top