Έγινε της «λίστας το Κάγκελο»! Κωνσταντοπούλου, Λυριτζής και Οικονόμου έγιναν μαλλιά κουβάρια!

''Παραπληροφορείτε,λέτε ανέκδοτα.Δεν πουλάω την ψυχή μου για την εκπομπή σας''

Έγινε της «λίστας το Κάγκελο»! Κωνσταντοπούλου, Λυριτζής και Οικονόμου έγιναν μαλλιά κουβάρια!
Πρώτη ανάρτηση 09.55

Ο μήνας δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για τους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ και ο λόγος ο … «τυφώνας» Κωνσταντοπούλου! Όλα ξεκίνησαν λίγο με τις 06:00 το πρωί, όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό για να κάνει παρέμβαση στην εκπομπή των κυρίων Λυριτζή και Οικονόμου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί επί παντός επιστητού για όλα όσα ακούγονται και δημοσιεύονται για τις συνεδριάσεις της Προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ!
Η κα Κωνσταντοπούλου, που όπως είπε τηλεφώνησε στην εκπομπή λίγη ώρα αφού είχε γυρίσει περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα σπίτι της από τη συνεδρίαση της Επιτροπής, όπου κατέθετε η διευθύντρια του γραφείου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους για προσπάθεια διακωμώδησης αλλά και γιατί προσκαλούν στην εκπομπή τους μέλη της επιτροπής.
«Ο δημοσιογράφος δεν έχει την αποστολή να καλλιεργεί εντυπώσεις , αλλά έχει την ευθύνη να μεταδίδει την πραγματικότητα» είπε η κα Κωνσταντοπούλου ξεκινώντας την συνομιλία της με τους δημοσιογράφους.
Μάλιστα κάλεσε τον Δημήτρη Οικονόμου να ρωτήσει τη σύζυγό του, που όπως είπε δουλεύει στο κανάλι της Βουλής, για την ώρα που τελείωσε η συνεδρίαση της Επιτροπής. Και άφησε αιχμές κατά του προέδρου της, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, πως είχε φύγει πολύ νωρίτερα από τη λήξη της συνεδρίασης και συγκεκριμένα λίγο μετά τις εννιά το βράδυ.
«Δε σας επιτρέπω να παραπληροφορείτε για να δημιουργείτε κλίμα και να παίζετε με ανέκδοτα. Έχετε ευθύνη », είπε η κα Κωνσταντοπούλου .
Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου, που εμφανώς εκνευρισμένος, είπε στη βουλευτή αν θέλει καθημερινά να της αποστέλλεται η σκαλέτα (οδηγός) της εκπομπής για να την εγκρίνει!

«Για όνομα του θεού κυρία Κωνσταντοπούλου! Θα μας επιτρέψετε ο καθένας να σχολιάζει με βάση την άποψη του» πρόσθεσε ο κος Λυριτζής .

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε και για τις διαρροές που τη θέλουν να μιλά στην Επιτροπή της Βουλής ότι μιλά τουλάχιστον δυο ώρες.

«Μεταδώσατε ψευδώς ότι εγώ είπα τη φράση βιολογικές αντιδράσεις και κάνατε σχόλια σαν να επρόκειτο για κάτι αληθές» είπε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου, με τον κο Λυριτζή να μιλά για την πληθώρα δημοσιευμάτων σχετικά με το έργο και τις συνεδριάσεις της επιτροπής!

«Ξέρετε εσείς από κάποια έγκυρη πηγή ότι εγώ μιλάω δύο ώρες στην επιτροπή;» διερωτήθη αμέσως μετά η κα Κωνσταντοπούλου , γεγονός που έκανε έξαλλο τον κο Οικονόμου.

«Όλοι οι συνάδελφοι σας τα λένε κα Κωνσταντοπούλου, όλοι οι συνάδελφοι σας! Αν θέλετε να τους διαψεύσετε όλους , παρακαλώ… βγείτε εδώ σε εμάς , εδώ είμαστε κάθε πρωί και διαψεύστε το» είπε ο δημοσιογράφος!

«Δεν είμαι από αυτούς που πουλάνε την ψυχή τους για μια πρόσκληση σε μια εκπομπή. Την αξιοπρέπεια μου την έχω πιο ψηλά από μια δική σας πρόσκληση» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πρόεδρο της επιτροπής κο Μαρκογιαννάκη πως «παρεμποδίζει την διερεύνηση της επιτροπής»!

Τότε οι δημοσιογράφοι της πρότειναν να κάνει πρόταση μομφής για να «φύγει» από την επιτροπή όποιος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του και με… τρόπο σταμάτησαν την «άγρια» τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της!!!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top