Της κακομοίρας στην Προανακριτική: Με σπάσιμο στο χέρι ο Καπερνάρος μετά από χτύπημα!

Και φυσικά… καυγάς Κωνσταντοπούλου-Άδωνι!

Της κακομοίρας στην Προανακριτική: Με σπάσιμο στο χέρι ο Καπερνάρος μετά από χτύπημα!

Πρώτη ανάρτηση: 31/1/2013 - 19.04

Της κακομοίρας γίνεται στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ, όπου μετά από ένταση, φωνές και αποκαλύψεις, είχαμε μέχρι και χτύπημα που προκάλεσε σπάσιμο στο χέρι!

Για την ακρίβεια, ο Βασίλης Καπερνάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έφυγε από την Προανακριτική με σπασμένο δάκτυλο καθώς από τον εκνευρισμό του χτύπησε με όλη του τη δύναμη το χέρι στο γραφείο του! Το συμβάν έγινε όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, διέκοψε τη συνεδρίαση μετά από 5,5 ώρες εξέτασης του πρώην γ.γ. του ΥΠΟΙΚ Ηλία Πλασκοβίτη.

Κάποιοι διαφώνησαν, ενώ ο κ. Καπερνάρος θέλοντας να δείξει την διαφωνία και τη δυσφορία του έριξε ένα… ξεγυρισμένο χτύπημα στο γραφείο του! Αποτέλεσμα; Έσπασε το δάκτυλο του χεριού του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες!

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε μετά το συμβάν: «Όλα έχουν τα όριά τους! Προσπαθεί κανείς να ανακαλύψει την αλήθεια και του βάζουν χρονόμετρο! Η αλήθεια δεν έχει χρονόμετρα». Στον βουλευτή των ΑΝΕΛ παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε... επί τω έργω, στην Προανακριτική.

Και καυγάς Κωνσταντοπούλου-Άδωνι στο… μενού!

Σε παράλληλο χρόνο (και όχι… σύμπαν) με τον κ. Καπερνάρο που εκνευρισμένος χτυπούσε με μανία το χέρι του στο γραφείο του, εξελισσόταν ένας τρικούβερτος καυγάς μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου, Άδωνι Γεωργιάδη και Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Η ένταση είχε κοινή αρχή με το συμβάν στον κ. Καπερνάρο, δηλαδή όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκης είπε το «λύεται η συνεδρίαση».

Τόσο η κα Κωνσταντοπούλου όσο και ο κ. Καπερνάρος ζήτησαν να κάνουν κι άλλες ερωτήσεις, οι οποίες είναι «σημαντικές για την ουσία».

«Έκανες 400 ερωτήσεις, η 401η ερώτηση είναι η σημαντική που θα φανερώσει τη συγκάλυψη;» απάντησε εκ μέρους του κ. Μαρκογιαννάκη και απευθυνόμενος στον κ. Καπερνάρο, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Εκείνη τη στιγμή, ο Ηλίας Πλασκοβίτης ετοιμάστηκε να σηκωθεί αλλά ένιωσε την απειλή της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Μην σηκωθείτε να φύγετε, είναι παράνομο… Θα υποστείτε τις συνέπειες»!

«Εγώ είμαι πρόεδρος, λύεται η συνεδρίαση» αποκρίθηκε εκ νέου ο κ. Μαρκογιαννάκης, για να πάρει την οργισμένη απάντηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ: «Σας κατηγορώ για υπόθαλψη εγκληματία και συγκάλυψη»!

Εκεί… παρενέβη ο Άδωνις: «Εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας ως πρόεδρο λαϊκού δικαστηρίου να σφάζετε κόσμο, όπως και τότε». Τα δευτερόλεπτα της παρέμβασης του κ. Γεωργιάδη ήταν… όαση για τον κ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος έτρεξε προς την έξοδο της αίθουσας μουρμουρίζοντας «δεν μπορώ άλλο, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top