Α.Παπαρήγα: Κάτω τα χέρια σας από την αγροτιά

Στο μπλόκο της Νίκαιας η ΓΓ του ΚΚΕ

Α.Παπαρήγα: Κάτω τα χέρια σας από την αγροτιά

​Προειδοποιητικό μήνυμα στην κυβέρνηση έστειλε σήμερα από τη Λάρισα, όπου επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών της Νίκαιας, η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα!

Η κα Παπαρήγα συνέστησε στην κυβέρνηση να μην τολμήσει να χρησιμοποιήσει την κρατική καταστολή απέναντι στην αγροτιά, έκανε λόγο για «αγώνα επιβίωσης» των αγροτών και χαρακτήρισε «παραπλανητικό» το δίλημμα, «ανοιχτοί η κλειστοί δρόμοι» που θέτει η κυβέρνηση με σκοπό να μεταθέσει το πρόβλημα.

«Έρχονται και πολύ χειρότερα. Κα αν ακόμα ικανοποιούνταν τα αιτήματα των αγροτών, οι μικροϊδιοκτήτες θα εξακολουθήσουν να αναστενάζουν και να χτυπιούνται καθώς στόχος είναι η παραγωγή να συγκεντρωθεί ��τα λιγότερα χέρια» πρόσθεσε η κα Παπαρήγα.

Η κα Παπαρήγα εκτίμησε πως θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και πως τώρα ο λαός θα ζήσει τα μέτρα ποτ ψηφίστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Υπάρχει ανάγκη ριζικής ανατροπής, τόνισε.

«Δεν πάει άλλο η βαλίτσα» είπε χαρακτηριστικά.

Η ΓΓ του ΚΚΕ άφησε αιχμές και για τον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση του για προ ημερήσιας συζήτηση στην Βουλή για το αγροτικό ζήτημα, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αποτέλεσμα, καθώς πλέον το Κοινοβούλιο έχει γίνει η «Βουλή της ατάκας» και των θεμάτων «επί προσωπικού».

Τέλος, η κα Παπαρήγα κάλεσε το λαό για ακόμη μια φορά σε αμυντικούς και δίκαιους αγώνες. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρια μας, δήλωσε η γγ του ΚΚΕ για "να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο με τους εργατοϋπαλλήλους και τα μικρομάγαζα και να ασκηθεί όσο γίνεται μεγαλύτερη πίεση, έστω και κάτι να αποσπάσουν. Δεν το σνομπάρουμε καθόλου αυτό», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα.

Βίντεο mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top