Νέο «σόου» με Παπαδημούλη-Σπηλιωτόπουλο! «Ο Κεδίκογλου ήταν στο Μπράβο Ρούλα»

«Οι Συριζαίοι συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στο Καλημέρα Αμερική»

Νέο «σόου»  με Παπαδημούλη-Σπηλιωτόπουλο! «Ο Κεδίκογλου ήταν στο Μπράβο Ρούλα»

​Μεσημεριανάδικο "θύμισε" σήμερα η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, καθώς η συζήτηση μεταξύ των καλεσμένων βουλευτών από τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ «εκτροχιάστηκε» και από τη φορολογία των ακινήτων…. «πήγε» στη Ρούλα Κορομηλά και τα σόου της δεκαετίας του 1990!!!

Όλα ��εκίνησαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας για τα σενάρια της φορολογίας στα ακίνητα είπε πως «είναι δύσκολο να πιστέψει ότι η κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει άδικα μέτρα που τιμωρούν το δικαίωμα της ιδιοκτησίας» και πως «υπάρχει κίνδυνος πολιτικής και κοινωνικής ανατροπής», κατηγορώντας παράλληλα το ΣΥΡΙΖΑ πως συμφωνεί με την φορολόγηση της περιουσίας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος απάντησε με χαμογελάκια στον Άρη Σπηλιωτόπουλο: «Παρακάμπτω τα τελευταία που είπατε, καθότι ανήκουν στην ψυχαγωγική στήλη της εκπομπής» .

«Εσείς είναι που έχετε συνηθίσει στην ψυχαγωγία», είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και τότε ο κος Παπαδημούλης ανταπάντησε, αφήνοντας αιχμές για τον Σίμο Κεδίκογλου.

«Ο δικός σας κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν διασκεδαστής στο Μπράβο Ρούλα» είπε χαρακτηριστικά!

«Κι εσείς συμμετείχατε με μεγάλη επιτυχία στο «Καλημέρα Αμερική» στο «Good Morning USA» του είπε τότε ο βουλευτής της ΝΔ...

Δείτε το απόσπασμα από το πρωινό Ant1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top