Την «έπεσαν» ιντερνετικά στον Πάγκαλο: Παχύδερμο, εσύ τα έφαγες στην υγειά μας

Χάκερς κατέλαβαν την ιστοσελίδα του Θεόδωρο Πάγκαλου και τον… στόλισαν!

Ιντερνετικό πέσιμο δέχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος!

Χάκερς κατέλαβαν την ιστοσελίδα του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης και άρχιζαν να τον… στολίζουν! Τι παχύδερμο τον είπαν, τι «εσύ τα έφαγες στην υγειά μας και έσκασες», τι χοντρομπαλά τον είπαν…

Η Greek Hacking Scene (όπως ονομάζεται η ομάδα των χάκερς που κατέλαβαν την ιστοσελίδα του κ. Πάγκαλου) έχει τοποθετήσει πάνω-πάνω στην πρώτη σελίδα του κ. Πάγκαλου το λόγτυπο της με τον τίτλο «Hacked By Greek Hacking Scene - Τα έφαγες εσύ και έσκασες στην υγειά μας παχύδερμο!».

Από κάτω ακολουθεί και το μήνυμα προς τον πρώην αντιπρόεδρο, με ουκ ολίγους χαρακτηρισμούς και βρισιές: «Έτσι σου έμαθαν χοντρέ; Τα φάγαμε μαζί ε; Όχι χοντρομπαλά…..τα έφαγες εσύ και έσκασες μαζί με όλα τα άλλα τα λαμόγια εις βάρος του Ελληνικού υπερήφανου λαού, που τον έχετε καταντήσει να ντρέπεται να πεί πως είναι Έλληνας. Αλλά εσάς ο καημός σας είναι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες και πώς θα τους βάλετε να σας ψηφίσουν για να μην χάσετε την καρέκλα…. που μακάρι να γίνει ηλεκτρική και να ψηθείτε ζωντανοί, όπως ψήνεται τόσα χρόνια ο Ελληνικός λαός…… Λοιπόν δεν το κουράζω άλλο και σας δίνω μια ευχή και κατάρα έχοντας στο πλάι μου όλη την Ελληνική νεολαία……. Στα χάπια να τα φάτε τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού».

Κάτω από το μήνυμα, οι χάκερς έχουν αναρτήσει και την εικόνα-λογότυπό τους, την Αγιά Σοφιά με το μήνυμα «Θέλουμε Παιδεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top