Λυκούδης: Ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ

«Όχι, όμως, αν διατηρήσει τη σημερινή πολιτική του»

Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας υπό προϋποθέσεις ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Σπύρος Λυκούδης.

«Ανοιχτοί δρόμοι δεν υπάρχουν, αλλά θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Δεν υπάρχει καμία επιφύλαξη στο δικό μας το κόμμα για να κάνει συμμαχίες πολιτικές. Πολύ περισσότερο, εδώ κάνει συμμαχίες και με αντίπαλα κόμματα, πολιτικά και θεωρητικά και ιδεολογικά, όπως είναι η ΝΔ» τόνισε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στον Βήμα FM σχετικό με το ενδεχόμενο συνεργασίας στο μέλλον με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ΔΗΜΑΡ θα μπορούσε να συμπράξει με ένα κόμμα της ευρύτερης Αριστεράς, παρά τις τεράστιες διαφορές που έχουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε μια βάση απολύτως ρεαλιστική και πολιτική. Αν θα μπορούσε να υπάρξει; Με δεδομένη τη σημερινή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ δεν μπορεί να συμπέσει» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Για να γίνει πάντως πιο ξεκάθαρος, ο κ. Λυκούδης υπογράμμισε ότι η ΔΗΜΑΡ «δεν μπορεί να συμπράξει με ένα κόμμα, το οποίο λέει ότι αν έρθει στην εξουσία θα καταγγείλει τη σύμβαση και το Μνημόνιο και θα μπει σε ένα νέο κύκλο περιπετειών η Ελλάδα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top