Παπαρήγα: Σκίστε τα χαρτιά της επιστράτευσης, της εφορίας και των χαρατσιών

«Θα ξεπεράσουμε τους φόβους» είπε σε συνέντευξη τύπου η ΓΓ του ΚΚΕ

Παπαρήγα: Σκίστε τα χαρτιά της επιστράτευσης, της εφορίας και των χαρατσιών

​«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι η πολιτική του 'νόμου και της τάξης' έχει πολύ κοντά ποδάρια. Θα έρθει η στιγμή που οι εργαζόμενοι θα ξεπεράσουν και τον φόβο και τις συγχύσεις και τις αυταπάτες» εκτίμησε μεταξύ άλλων η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου.

Σκίστε τα όλα!!! Σκίστε τα!!!

Η κα Παπαρήγα αφού τόνισε πως το ΚΚΕ στηρίζει τους αγώνες που αναπτύσσονται, κάλεσε σε μεγαλύτερη μαζικότητα και μαχητικότητα των αγώνων προκειμένου να σταματήσει η «καταιγίδα» των μέτρων.

«Σκίστε τα χαρτιά της επιστράτευσης, τα χαρτιά της εφορίας και τα χαρτιά των χαρατσιών, αλλιώς τα μνημόνια θα μείνουν για πάρα πολλά χρόνια» προέτρεψε η κα Παπαρήγα.

«Βέλη» στον Τσίπρα

Η κα Παπαρήγα σχολίασε επικριτικά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο ΔΝΤ, λέγοντας πως «το ΚΚΕ δίνει τη μάχη για τη λαϊκή συμμαχία δυνάμεων που θα περάσει στην αντεπίθεση κατά της πολιτικής και του 'νόμου και της τάξης', αλλά και κατά της 'άνοιξης' που υπόσχεται ο Ομπάμα, το ΔΝΤ και ο προσφάτως 'καλός' κ. Τόμσεν».

Σε ερώτημα για το ενδεχόμενο εκλογών, η κ. Παπαρήγα είπε χαρακτηριστικά: «Και λοιπόν;» και πρόσθεσε: «όσοι 'έσκιζαν' τα μνημόνια, αποφάσισαν να διαπραγματευθούν».

Αναφερόμενη στις αποκρατικοποιήσεις η κα Παπαρήγα άφησε αιχμές τόσο ως προς την κυβέρνηση όσο και απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ. «Κάποιοι λένε 'δώστα στον Πούτιν', κάποιοι άλλοι λένε 'δώστα στον Ομπάμα', ο λαός δεν πρέπει να μείνει θεατής σε αυτή την διαμάχη: Ούτε στον έναν, ούτε στ��ν άλλον, λαϊκή περιουσία» είπε χαρακτηριστικά.

Βίντεο ΝΕΤ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top