World Socialist: «Ψευδοαριστερός ο Τσίπρας»!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετήσει ως στυλοβάτης της καπιταλιστικής σταθερότητας»

World Socialist: «Ψευδοαριστερός ο Τσίπρας»!
«Ο Έλληνας αρχηγός της ψευδοαριστεράς Αλέξης Τσίπρας σε συναντήσεις στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το ΔΝΤ».
Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ στην ιστοσελίδα του World Socialist, την οποία διαχειρίζεται η Τέταρτη Διεθνής (ένα παγκόσμιο σοσιαλιστικό κίνημα που ιδρύθηκε από τον Τρότσκι το 1938).
Σύμφωνα με το άρθρο, «την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επιστράτευε την αστυνομία για να διαλύσει την απεργία των εργαζόμενων του Μετρό, ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιούσε το ταξίδι του για να πείσει τις ΗΠΑ και το ΔΝΤ ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από αυτόν εάν ανέλθει στην εξουσία».
«Ο Αλέξης Τσίπ��ας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του επιχείρησε να πείσει τις ΗΠΑ ότι εάν ανέλθει στην εξουσία “μπορούν να ποντάρουν πάνω του και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετήσει ως στυλοβάτης της καπιταλιστικής σταθερότητας”» προσθέτει το άρθρο.
Το World Socialist στέκεται στο γεγονός ότι ο αρχηγός της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ξεκάθαρα πως θα κρατήσει τη χώρα στο ευρώ, ενώ εκτιμά ότι ο κ. Τσίπρας έκανε απόλυτα καθαρό με τις τοποθετήσεις του ότι δεν θα αποκηρύξει το ελληνικό χρέος και ούτε θα σχίσει το Μνημόνιο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top