Λ.Κανέλλη: Αυτό που ψάχνουν από μένα δεν θα το βρουν ακόμη και αν πεθάνω

Η βουλευτής του ΚΚΕ μιλά για τη διάρρηξη στο σπίτι της

Λ.Κανέλλη: Αυτό που ψάχνουν από μένα δεν θα το βρουν ακόμη και αν πεθάνω

​«Ήθελαν συγκεκριμένα πράγματα από συγκεκριμένους χώρους, πήραν πληροφορίες, αλλά όχι αυτά που ήθελαν, έχουν γνώση οι φύλακες» είπε η Λιάνα Κανέλλη, περιγράφοντας τη διάρρηξη στο σπίτι της, το οποίο όπως τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ δεν έχει συναγερμό!

Η κα Κανέλλη επανέλαβε αυτά που γράψαμε χθες στο star.gr, ότι δηλαδή δεν «κλάπηκε κανένα αντικείμενο αξίας , αλλά μόνο αρχειακό υλικό με σημαντικές πληροφορίες» , χαρακτηρίζοντας τον τρόπο που έγινε η διάρρηξη στο σπίτι της προκλητικό.

Ερωτώμενη για το ποιος πιστεύει ότι κρύβεται πίσω από όλο αυτό, η βουλευτής του ΚΚΕ έδειξε «συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα, με το οποίο» όπως είπε «υπάρχουν ανοικτοί λογαριασμοί από το 1990».

Η βουλευτής του ΚΚΕ, επεσήμανε ότι «οι δράστες ξέρανε που μπήκανε», ψάχνοντας συγκεκριμένο υλικό «που έχει ράμματα για την γούνα τους», δηλώνοντας ωστόσο ότι «δε θα το βρουν ακόμα και αν πεθάνω».

Τέλος, η κ. Κανέλλη υποστήριξε ότι όχι μόνο η ίδια αλλά και το κόμμα της «είναι στο στόχαστρο από παράκεντρα με πολιτική σκιά», ενώ όταν την ρώτησαν για το αν είχε αντιληφθεί παρακολούθηση στις κινήσεις της τις τελευταίες μέρες, απάντησε «Άσε να μην απαντήσω καλύτερα», αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς.

Βίντεο πρωινό Ant1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top