Θύμα διάρρηξης η Λιάνα Κανέλλη: "Παραβίασαν ανοιχτές θύρες για να με τρομάξουν"

Της άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και το αυτοκίνητο. Δείτε τι δήλωσε η βουλευτής

Θύμα διάρρηξης η Λιάνα Κανέλλη: "Παραβίασαν ανοιχτές θύρες για να με τρομάξουν"

Πρώτη ανάρτηση: 27/01/2013 17:01

Θύμα διάρρηξης έπεσε τα ξημερώματα η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι εισέβαλαν από την μπαλκονόπορτα στο σπίτι της στην Εκάλη την ώρα που κοιμόταν και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, άρπαξαν 800 ευρώ, το λαπτοπ, το κινητό τηλέφωνο, κοσμήματα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της βουλευτού, με το οποίο μάλιστα διέφυγαν.

Η βουλευτής αντελήφθη τη διάρρηξη το πρωί και κατήγγειλε αμέσως το γεγονός στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Λιάνα Κανέλλη: "Παραβίασαν ανοιχτές θύρες για να με τρομάξουν"

Η βουλευτής Λιάννα Κανέλλη μίλησε στο enikos.gr για τη ληστεία στο σπίτι της και περιέγραψε όσα έζησε: "Συνέβη κάτι άγριο και με σαφή προειδοποιητική χροιά. Σε ένα σπίτι όπου κοιμόμαστε τέσσερις άνθρωποι μπήκαν μετά τις 5 το ξημέρωμα, από μία δυστυχώς όχι καλά ασφαλισμένη ισόγεια μπαλκονόπορτα, άφησαν οτιδήποτε «πολύτιμο» θα μπορούσε να υπάρξει μέσα στο σπίτι, πήραν επιλεκτικά μόνον υλικό αρχειακό ή ηλεκτρονικό δικό μου, άφησαν δηλαδή άλλα λάπτοπ και άλλους υπολογιστές που υπήρχαν στο σπίτι και πήραν τον προσωπικό μου υπολογιστή, το προσωπικό μου iPhone, τα προσωπικά τηλέφωνα τα δύο back up που έχω. Ήξεραν με ακρίβεια τι θα μπουν να πάρουν. Έψαξαν επισταμένως μόνο δικά μου αντικείμενα, αφαίρεσαν μόνο τα δικά μου κλειδιά αυτοκινήτου και μου άρπαξαν το τ��ιπ που πήρα πρόσφατα για λόγους ασφαλείας" ανέφερε η κα Κανέλλη και συνέχισε: "Δεν αντιλήφθηκε κανένας τίποτα. Προφανώς είχαν παρακολουθήσει εξαιρετικά καλά το σπίτι ώστε να μπουν την ώρα που ήμασταν ξενυχτισμένοι και ταλαιπωρημένοι. Ήρθαν μέχρι τις κρεβατοκάμαρες. Οι δύο είχαν ανοιχτές πόρτες, η δικιά μου ήταν κλειστή. Δεν είχαν σκοπό να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να στείλουν το μήνυμα."
Ωστόσο, η βουλευτής είναι ψύχραιμη. "Δεν μπορώ να φοβηθώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που στη ζωή μου γίνομαι στόχος και αντικείμενο τέτοιας επιλεκτικής μεταχείρισης».

Το γεγονός γνωστοποίησε νωρίτερα το ίδιο το Κομμουνιστικό Κόμμα, που σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για εισβολείς που είχαν στόχο όχι μόνο τη ληστεία αλλά και πολιτική αναφορά ενάντια στο ΚΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προειδοποιητική εισβολή σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους που διερευνώνται από το Κόμμα μας. Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς. Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top