Και το ΠΑΣΟΚ μιλά για «γκάφα Τσίπρα» σχετικά με τον 13ο-14ο μισθό

Υποστηρίζει ότι «δικαιολογεί το ΔΝΤ και κατηγορεί τη χώρα του»

Και το ΠΑΣΟΚ μπήκε, μετά τη ΝΔ, στον χορό της κριτικής στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για «γκάφα» του επικεφαλής του Α. Τσίπρα, επειδή αναφέρθηκε σε ζήτημα περικοπής του 13ου-14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, κατά την επίσκεψή του στην έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον. Παράλληλα τον χαρακτηρίζει «ακατάλληλο» για διεθνείς επαφές.
Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται:
«Πέρα από τη γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ περί περικοπής 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα (!), η ουσία είναι ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να δικαιολογήσει το ΔΝΤ και να κατηγορήσει τη χώρα του. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με στελέχη του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τελικά φταίνε οι ελληνικές κυβερνήσεις για τις εισοδηματικές περικοπές τις οποίες έκαναν όχι γιατί το αξίωσαν οι θεσμικοί δανειστές της χώρας, αλλά γιατί από ταξικό μίσος ήθελαν να βαθύνουν την ύφεση και την ανεργία και να τροφοδοτήσουν την κοινωνική δυσαρέσκεια!!! Αν όντως αυτό κατάλαβε ο κ. Τσίπρας, τότε είναι παντελώς ακατάλληλος για σοβαρές διεθνείς επαφές. Αν χρησιμοποιεί διεθνείς επαφές ως πρόσχημα για φτηνές αντιπολιτευτικές δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης, τότε δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία που έχει η στήριξη μιας ενιαίας εθνικής γραμμής σε τέτοιου είδους επαφές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top