«Καρφιά» του Μ. Κεφαλογιάννη σε Χ.Α. και ΣΥΡΙΖΑ από τους τάφους των Βενιζέλων

«Η ΝΔ εκφράζει σήμερα την πολιτική του εθνάρχη Βενιζέλου»

«Καρφιά»  του Μ. Κεφαλογιάννη σε Χ.Α. και ΣΥΡΙΖΑ από τους τάφους των Βενιζέλων
Σε μια προσπάθεια να αναδείξει τα φιλελεύθερα χαρακτηριστικά της πολιτικής της ΝΔ για την οικονομία και την κοινωνία, αλλά και να επιδιώξει μια νέου τύπου πολιτική διεύρυνση στο χώρο των αστικών δυνάμεων, ο Γραμματέας του κόμματος Μ. Κεφαλογιάννης βρέθηκε σήμερα στους τάφους των Βενιζέλων, στο πλαίσιο της σύντομης περιοδείας του στην Κρήτη.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης που επισκέφθηκε το ίδρυμα Βενιζέλου και κατέθεσε στεφάνι, χαρακτήρισε «εθνάρχη» τον Ελευθέριο Βενιζέλο και σημείωσε ότι οι παρακαταθήκες του κρατούν ακόμη ως και σήμερα. «Η πολιτική του ήταν Εθνική, ήταν Κοινωνική, ήταν Φιλελεύθερη και Δημοκρατική», ανέφερε ο Γραμματέας της ΝΔ.

Στρέφοντας εμμέσως πλην σαφώς τα πυρά του προς τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την Χρυσή Αυγή, ανέφερε για την πολιτική του Ε. Βενιζέλου πως «ήταν μια πολιτική στον αντίποδα της Μαρξιστικής, της Κουμουνιστικής, της Λενινιστικής Θεωρίας, ήταν μια πολιτική ενάντια στα άκρα και τις ακρότητες, μια πολιτική, που σήμερα μπορεί να εκφραστεί μόνο από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξ��υ και, κυρίως, τη Νέα Δημοκρατία».

Νωρίτερα, είχε επαφές με κομματικά στελέχη αλλά και εκπροσώπους των επιμελητηρίων στο Ρέθυμνο και στα Χανιά, ενώ αυτήν ώρα επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο, όπου θα πραγματοποιηθεί και η παραδοσιακή κοπή πίτας στην ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

​Δείτε περισσότερα στο βίντεο του star Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top