Η Πάολα τα χώνει γερά στο ΣΥΡΙΖΑ! Απίστευτες βρισιές για το κόμμα του Τσίπρα!

Ένα μήνυμα στο Facebook που θα προκαλέσει εγκεφαλικά στην Κουμουνδούρου!

Η Πάολα τα χώνει γερά στο ΣΥΡΙΖΑ! Απίστευτες βρισιές για το κόμμα του Τσίπρα!

​Με γλώσσα που τσακίζει κόκκαλα η τραβεστί, εκδότρια, ποιήτρια και ακτιβίστρια Πάολα τα «χώνει» για τα καλά στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook!

«Έχουμε μια αγ@μητη αριστερά, με απωθημένα και με ζήλια για απολαύσεις, που δεν συμβαδίζουν με την μικροαστική και ελιτίστικη αντίληψη τους για τον άνθρωπο, μια αριστερά όπως ο ΣΥΡΙΖΑ» γράφει στο μήνυμα της η Πειραιώτισσα Πάολα Ρεβενιώτη, κάνοντας παράλληλα λόγο για παλαιοκομματικές αντιλήψεις στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα χωρίς καμία φαντασία!

272906_athenians79.jpg

Η Πάολα που έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής της, στους αγώνες για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και παρενδυτικών ατόμων και έχει εκλεχτεί πρόεδρος του Σωματείου Αλληλεγγύης Τραβεστί Τρανσέξουαλ Ελλάδος, δε διστάζει να εκφράσει δημόσια την άποψη και την αγανάκτηση της με το ΣΥΡΙΖΑ.

paolatrsnasdd.jpg

«Μίας παλαιοκομματικής αντίληψης για την τέχνη και τον έρωτα και το sex, είναι ευνουχισμένες από κάθε λογής φαντασία μια αριστερά σκέτο ξεκ@ύλωμα» προσθέτει στο διαδικτυακό μήνυμα της η Πάολα, η έκθεση της οποίας στην γκαλερί Breeder αυτή την εποχή, προκαλεί κοσμοσυρροή.

paolatrsnasddfff.jpg
Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η ακτιβίστρια Πάολα μιλά δημόσια για την πολιτική σκηνή του τόπου! Πριν λίγες σε συνέντευξη της στην Lifo, όταν την ρώτησαν για το πώς βλέπει τα πράγματα σήμερα και αν υπάρχει ελπίδα για τους Έλληνες, η εκκεντρική Πάολα δήλωσε απαισιόδοξη ενώ παρότρυνε τους νέους να φύγουν στο εξωτερικό.

«Νομίζω πως εμείς, οι τραβεστί, είμαστε η ομάδα που χτυπήθηκε περισσότερο απ’ την κρίση. Δεν είμαι αισιόδοξη για το άμεσο μέλλον. Στους νεότερους φίλους μου συμβουλεύω να φύγουν έξω ή, αν έχουν χωριό, να επιστρέψουν εκεί, να γίνουν έξυπνοι αγρότες. Για να αλλάξουμε, πρέπει να εκτιμήσουμε αυτά που μέχρι πριν θεωρούσαμε δεδομένα» είπε χαρακτηριστικά.

paola-215x300.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top