Ε.Βενιζέλος: Η μόνη λύση ήταν η επίταξη

Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τις απεργίες στα ΜΜΜ

​O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτήρισε στη δευτερολογία του «λανθασμένη» την απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κάνοντας παράλληλα λόγο για απαράδεκτη και αδιανόητη πρόκληση.

«Δεν μπορείς πλέον στις κοινωφελείς υπηρεσίες, όταν έχεις απέναντί σου την κοινωνία, να εφαρμόζεις τέτοιες συνδικαλιστικές πρακτικές. Δεν κατεβάζεις διακόπτες, δεν ακυρώνεις το αγαθό της δημόσιας συγκοινωνίας ή της δημόσιας υγείας. Δεν το αντέχει αυτό η κοινωνία, η οποία ενοχλείται και από τις επαμφοτερίζουσες, παλαιοσυνδικαλιστικές θέσεις κομμάτων» είπε χαρακτηριστικά ο κος Βενιζέλος.

«Κάναμε μια σοβαρή διαμεσολαβητική προσπάθεια εκτόνωσης, η οποία δυστυχώς δεν απέδωσε. Η μόνη λύση που επέμεινε ήταν η επίταξη, η οποία προβλέπεται από το νόμο και λειτουργεί εκτονωτικά, γιατί επιτρέπει και στην απεργία ��α λήξει και στο συνδικαλιστικό κίνημα να μη φανεί ότι ανακαλεί τις αποφάσεις του» πρόσθεσε ο κος Βενιζέλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top