Τσίπρας, λίστες, τρομοκρατία και …. ένας γάιδαρος στην ομιλία Βενιζέλου!

Το αιχμηρό μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε πρώην και νυν πράσινα στελέχη

Τσίπρας, λίστες, τρομοκρατία και …. ένας γάιδαρος στην ομιλία Βενιζέλου!

​«Η χώρα θα κάνει τη στροφή σε πείσμα των ετερόκλητων δυνάμεων της καταστροφής», επισήμανε ο κ. Ευ. Βενιζέλος στην εισήγηση που έκανε στη Γραμματεία της ΚΟΕΣ, τονίζοντας την ανάγκη να εφαρμοστούν πιστά όλα όσα έχουν συμφωνηθεί.

«Είναι η τελευταία και πιο οξεία φάση, αλλά πρέπει να αντέξουμε. Φάγαμε τον γάιδαρο και είναι κρίμα να έχουμε μια ιστορική αποτυχία. Η ελληνική οικονομία και η ελληνική κοινωνία δεν αντέχουν σε άλλα μέτρα τέτοιου τύπου. Γι αυτό πρέπει να εφαρμοστούν πιστά όσα έχουν συμφωνηθεί» είπε χαρακτηριστικά

Για ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε για προκλητική διγλωσία.

«Στο εσωτερικό επιδιώκεται η πολιτική της ρήξης. Στο εξωτερικό η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύει διαπιστευτήρια νομιμότητας. Τυφλή επένδυση στο αδιέξοδο στο εσωτερικό, εξωραϊσμός και γλείψιμο στο εξωτερικό! Τέτοια διγλωσσία!», είπε.

Για λίστα Λαγκάρντ και ΕΛΣΤΑΤ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε τόσο στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, λέγοντας ότι η επίμονη πολιτική σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε, όσο και στην δίωξη που ασκήθηκε για το έλλειμμα του 2009 σε στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ.

Για τρομοκρατικές επιθέσεις

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε «προκλητική» την επάνοδο της τρομοκρατίας, επισημαίνοντας ωστόσο πως αυτό δεν μπορεί να είναι αντικείμενο μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων παλιού τύπου.

«Όσοι έχουν επενδύσει στην καταστροφή της χώρας βλέπουν ότι τώρα πια έρχεται το τέλος της στρατηγικής τ��υς» είπε.

Για ΠΑΣΟΚ

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και οι προσυνεδριακές διαδικασίες είναι συνδεδεμένες με την αγωνία της χώρας να κάνει τη στροφή, είπε ο πρόεδρος του κόμματος, κριτικάροντας όσους φαντασιώνονται ότι θα επαναλάβουν ως φάρσα τις διαδρομές της μεταπολίτευσης.

«Όσοι ονειρεύονται το παλαιό ΠΑΣΟΚ χάνουν τον χρόνο τους. Το ΠΑΣΟΚ δεν ψάχνει τον παλαιό του εαυτό αλλά επινοεί και επιβάλλει τον νέο του εαυτό. Θα κινηθούμε με άλλες ταχύτητες», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top