Το star.gr στην ελληνική πολυτελή ταβέρνα της Ουάσιγκτον που έφαγαν ο Τσίπρας και οι Αμερικάνοι

Με χταπόδια και χωριάτικες μίλησαν για το «Ελάντα» στο αγαπημένο στέκι του Παπανδρέου!

​Με κρασάκι στο ένα χέρι και με χταποδάκι ξιδάτο στο άλλο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανέλυσε τα προβλήματα της χώρα μας και το πρόγραμμα του κόμματος του για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση στον βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Έρικ Ρούμπιν και άλλους αξιωματούχους!!!

Fotolia_1386279_S.jpg

Kellari-DC-6282.jpg

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του ταξιδιού του στις ΗΠΑ βρέθηκε σε ένα από τα πιο φημισμένα ελληνικά εστιατόρια της Ουάσιγκτον στο «Κελάρι», όχι μόνο για να στηρίξει τους ομογενείς αλλά και να δείξει στους αμερικανούς πολιτικούς πως όχι μόνο ο έρωτας αλλά και η πολιτική διαπραγμάτευση περνάει από το στομάχι!!

Kellari-DC-.jpg

Ο κος Τσίπρας μολονότι γνώριζε πως το Κελάρι ήταν το αγαπημένο εστιατόριο του George Papandreou, η αγάπη του για την πατρίδα και το καλό ψαράκι… τον οδήγησαν στο πασίγνωστο στέκι προκειμένου να γευτεί από κοντά τις γαστρονομικές εμπνεύσεις του ιδιοκτήτη Σταύρου Ακτύπη!!!

Kellari-DC-6308.jpg

Έτσι αντί για burgers και τσιπς, ο κος Τσίπρας γέμισε το στομαχάκι του με φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά της μεσογείου και άλλα κλασσικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, όπως το γιουβέτσι, ο μουσακάς και οι σαλάτες, με ελαιόλαδο!!!

Fotolia_9398848_S.jpg

Το «Κελάρι» δεν μοιάζει με τα κουτουκάκια που ξεχνάμε την πείνα και τον πόνο μας εμείς οι ταπεινοί Έλληνες ψηφοφόροι, αντιθέτως όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες ο χώρος διαθέτει μοναδική διακόσμηση και αρχιτεκτονική και μπορεί να «θρέψει» ίσα με 200 άτομα !!!

Kellari-DC-www_mentistudio_com6266.jpg

Το ξύλο κυριαρχεί στο πολυτελές εστιατόριο , αρχής γενομένης από το πάτωμα. Ακόμη και οι αίθουσες χωρίζονται μεταξύ τους με ξύλινες κολόνες, ενώ χρησιμοποιούνται τεράστιες επιφάνειες υφάσματος για να καλύψο��ν το ταβάνι. Όσο για το «highlight» του μαγαζιού… αυτό είναι ένα επιβλητικό ψυγείο στο κέντρο του εστιατορίου, με τα ψάρια απλωμένα σε πάγο, δίνει άλλη αίσθηση στο χώρο, σχεδόν νησιώτικη!!!

Kellari-DC-6271.jpg

Δείτε επάνω και άλλες φωτογραφίες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top