Υποψήφια βουλευτής μεγάλου κόμματος σε σκάνδαλο με «λευκούς» γάμους!

Είχε «κατέβει» στην Α’ Θεσσαλονίκης - Σάλος από τις αποκαλύψεις

Πολιτικό σάλο έχει προκαλέσει όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα η εμπλοκή υποψήφιας βουλευτού της ΝΔ σε μεγάλο κύκλωμα που πραγματοποιούσε εικονικούς γάμους έναντι αδράς αμοιβής.

Πρόκειται για την Μάρθα Τσαρτσίδου, άτομο υπεράνω υποψίας με έντονη δραστηριότητα στα κοινά της συμπρωτεύουσας και παράγοντας του κόμματος σε θέματα ομογενών, η οποία είχε «κατέβει» με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Η κα Τσαρτσίδου συνελήφθη καθώς φέρεται να ήταν εκ των αρχηγών του κυκλώματος.

Η έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε πολυμελή εγκληματική οργάνωση στην οποία εμπλέκονται 173 άτομα. Τα κέρδη από τη βιομηχανία εικονικών γάμων που είχαν στηθεί ήταν τεράστια, αν αναλογιστεί κάποιος πως ο κάθε γάμος μπορεί να κόστιζε έως και 7.000 ευρώ το κεφάλι!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο κύκλωμα που αποκαλύφθηκε μετά από ευρείας κλίμακας αστυνομικής επιχείρησης που σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Κατερίνη, Σέρρες, Κιλκίς, Διδυμότειχο και Καβάλα), συνελήφθησαν έντεκα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων τα τρία ηγετικά στελέχη ( η 52χρονη κα Τσαρτσίδου, μια 40χρονη Γεωργιανή και ένας 36χρονος δικηγόρος) καθώς και ένας δημοτικός και ένας δημόσιος υπάλληλος…

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε τουλάχιστον από το 2010. Σκοπός της σπείρας, η οποία χρησιμοποιούσε συγκεκριμένη μεθοδολογία και τρόπο δράσης, ήταν η νομιμοποίηση αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών, οι οποίοι βρίσκονταν μη νόμιμα στη χώρα μας, μέσω σύναψης εικονικών γάμων με Έλληνες ή υπηκόους κρατών-μελών της Ε.Ε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top