Εκπρόσωπος ΔΗΜΑΡ: αν έγινε μοντάζ στο βίντεο του Διαμαντόπουλου είναι αθλιότητα

Διακριτικές αποστάσεις και από το ΠΑΣΟΚ

Εκπρόσωπος ΔΗΜΑΡ: αν έγινε μοντάζ στο βίντεο του Διαμαντόπουλου είναι αθλιότητα
Αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης, από τα άλλα δύο κόμματα πλην ΝΔ που συμμετέχουν σε αυτήν, προκάλεσε το ζήτημα του μοντάζ των δηλώσεων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλου.
Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανέφερε: «Αν επιβεβαιωθεί το μοντάζ στις δηλώσεις Διαμαντόπουλου, τότε μιλάμε για αθλιότητα που ντροπιάζει την κυβέρνηση. Απόλυτη η καταδίκη!!!».

Πιο διακριτικές αποστάσεις πήρε από το ζήτημα ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος δήλωσε στον Σκάι ότι «ήταν και λάθος αυτό που έκανε η ΝΔ εχθές με το βιντεάκι, δηλαδή δεν χρειαζόταν να αποκόψει μια φράση από το βιντεάκι», αν και συμφώνησε «ο λόγος όλος αυτός είναι ένας λόγος που σπρώχνει προς τη βία». Ο ίδιος προέτρεψε «να φύγουμε από αυτή την υπόθεση", καθώς «όταν λες βία, βία το ένα, βία το άλλο, βία το παράλλο έχεις ήδη δηλητηριάσει την ψυχή του κόσμου».

Από τη ΝΔ επιμένουν ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ηθικής τάξης, καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όντως μίλησε για δίλημμα «αυτοκτονία ή πάρε όπλο» , παρότι σε άλλα σημεία της ομιλίας του προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υποστηρίζοντας ότι δεν συμφωνεί με τη βία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top