Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό μεταφορών για τις απεργίες στα ΜΜΜ

«Οι μάσκες έπεσαν, με την πολιτική σας οδηγείτε στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους»

Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό μεταφορών για τις απεργίες στα ΜΜΜ

​«Οι μάσκες έπεσαν. Ο Υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων με συνοδοιπόρους τους μνημονιακούς συνεταίρους του έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού περί απολύσεων σε περίπτωση που αγνοήσουν οι εργαζόμενοι του μετρό τις προειδοποιήσεις της κυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κου Χατζηδάκη πως η ελληνική κοινωνία στέκεται απέναντι από τις κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ, έκανε λόγο για κατασυκοφάντηση του αγώνα των εργαζομένων.

«Εκβιάζοντας, τρομοκρατώντας, και απειλώντας τους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς στοχεύει όχι στη επίλυση των εκρηκτικών προβλημάτων, αλλά στην πλήρη διάλυση του δημόσιου συστήματος συγκοινωνιών. Με τις εμπρηστικές δηλώσεις που κάνει στοχεύει στη κατασυκοφάντηση του αγώνα των εργαζομένων, αλλά και στη συνεχή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού» συνεχίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι με την ασκούμενη πολιτική που έχει επιλέξει η κυβέρνηση οι μεταφορές και οι συγκοινωνίες θα υποβαθμίζονται και θα απαξιώνονται ενώ οι εργαζόμενοι που υπηρετούν σε αυτές θα οδηγούνται στη φτώχεια και την εξαθλίωση» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top