Πάγκαλος is back: Βλαχοβουλευτές στην κουρελ��αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ!

Χαρακτήρισε «σταλινική» την ΕΡΤ – Στήριξε Παπανδρέου για ΔΝΤ

Πάγκαλος is back!
Πρώην αντιπρόεδρος της κυβ��ρνησης χτύπησε με μια νέα συνέντευξη στο Βήμα όπου αποκαλεί «βλαχοβουλευτές» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κουρελοαριστερά την αξιωματική αντιπολίτευση και το ΚΚΕ και «σταλινική» την ΕΡΤ!
«Eίδαμε ότι πλησίαζε ο μήνας να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις και ό,τι είχαμε διαθέσιμο, είχε τελειώσει. Είναι πολύ απλό. Δεν είχε τίποτα το συρτάρι, δεν είχε το σεντούκι, που λένε και οι βλαχοβουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Άρα, από κάπου έπρεπε να δανειστούμε χρήματα. Γιατί μας πειράζει το ΔΝΤ; Επειδή έχει κακή φήμη στην πάσης φύσεως κουρελοαριστερά, η οποία δυστυχώς αυτή τη στιγμή εκφράζει την αντιπολίτευση;» αναφέρει ο κ. Πάγκαλος και συμπληρώνει: «Τι είπε που μας ενόχλησε; Να μαζέψουμε τους φοροφυγάδες που κερδοσκοπούν σε βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων; Αυτό η ελληνική Αριστερά δεν το θέλει και το πολεμάει. Προσπαθεί να το αποφύγει, συνθηματολογεί για τη φοροδιαφυγή. Κάθε φορά που υπήρξαν μέτρα για τη φοροδιαφυγή, τα καταψήφισαν και το ΚΚΕ και ο Συνασπισμός».
Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η δημόσια τηλεόραση, την οποία χαρακτήρισε σταλινική: «Η σταλινική προπαγάνδα έχει διεισδύσει στο αγγειακό μας σύστημα. Ο σταλινισμός επικρατεί. Η ΕΡΤ είναι ένα σταλινικό ραδιόφωνο και τηλεόραση»!
Όσον αφορά την εκταμίευση της δόσης και τη ρευστότητα στην αγορά, τέλος, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε: «Ο κόσμος σκέφτεται “αν δεν έχω πάρει εγώ τα λεφτά, δεν έχει καμία σημασία”. Και ενισχύουμε αυτή την νοοτροπία “ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξουμε”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top