Eπίθεση στα γραφεία του στην Ανάβυσσο καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Υποστηρίζει ότι σχημάτισαν αγκυλωτούς σταυρούς

Eπίθεση στα γραφεία του στην Ανάβυσσο καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση στα γραφεία του στην οδό Πλάτωνος 4 στην Ανάβυσσο καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έγινε τη νύχτα Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας 21 Ιανουαρίου 2013.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι άγνωστοι σχημάτισαν αγκυλωτούς σταυρούς στην πρόσοψη, ενώ έριξαν και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής εντός των γραφείων.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Είναι σαφές πως τέτοιου είδους φαινόμενα δείχνουν ότι η δράση του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή και οι θέσεις του κάποιους ε��οχλεί. Δηλώνουμε πως δεν θα αφήσουμε να περάσει, η τακτική εκφοβισμού της κοινωνίας. Η τακτική της έντασης που επιλέγουν ορισμένες οικτρές μειοψηφίες και έχουν ως στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα θα αποτύχει. Εμείς, απέναντι στην προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνίας, συνεχίζουμε τη δράση μας και τον αγώνα μας για την υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας. Απέναντι στις πολιτικές που οδηγούν στην πλήρη χρεοκοπία της κοινωνίας, αντιτάσσουμε τον αγώνα μας για την ανατροπής τους. Αντιτάσσουμε τη δράση και προσπάθειές μας για μια αλληλέγγυα, δίκαιη κοινωνία και για μια ζωή με αξιοπρέπεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top