Μαρκογιαννάκης: «Οι κοινωνικές συνθήκες επιτρέπουν την αναβίωση της τρομοκρατίας»

«Θέλουμε να ολοκληρωθεί η Προανακριτική ως τις 25 Φεβρουαρίου»

«Όταν ήμουν υπουργός υπήρχε η πεποίθηση ότι κάποιοι εμφανίζονται με δύο πρόσωπα. Κατά την άποψη της Αστυνομίας, η "Σέχτα Επαναστατών" και οι "Πυρήνες της Φωτιάς" μπορεί να είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Όπως και να 'χει, οι κοινωνικές συνθήκες επιτρέπουν την αναβίωση της τρομοκρατίας, με τα απομεινάρια που έχουν εμπλουτιστεί με νέα άτομα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης στον Βήμα FM.
O κ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος θα είναι πιθανότατα �� Πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, υπογράμμισε πως θα προσπαθήσει αύριο να συγκροτηθεί σε σώμα η Επιτροπή και την Πέμπτη να ξεκινήσει το έργο της. Παράλληλα, σημείωσε ότι θα προσπαθήσει «να μην χρειαστεί καμία παράταση μετά τις 25 Φεβρουαρίου».
Ωστόσο, θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα: «Ακούω ότι το "α" κόμμα θα προτείνει τον έναν βουλευτή, το "β" κόμμα τον τάδε βουλευτή. Έχουν σκοπό να κάνουν την επιτροπή πεδίο πάλης; Ρινγκ; Δεν γίνεται αυτό. Εδώ πάμε να δουλέψουμε. Έχω αποδείξει ότι εφαρμόζω τον κανονισμό και θα τον εφαρμόσω κατά γράμμα. Δεν θα επιτρέψω τα μόνα σχόλια που θα ακούγονται να είναι ποιος έβρισε ποιον, ή ποιος φώναζε περισσότερο. Όσοι έρχονται με άγριες διαθέσεις, θα τους μείνουν οι διαθέσεις μόνο».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top