Έφθασε η ώρα της προανακριτικής για τον Παπακωνσταντίνου

Σήμερα «στελεχώνεται» η 15μελής Επιτροπή - Από ποιούς θα απαρτίζεται

Έφθασε η ώρα της προανακριτικής για τον Παπακωνσταντίνου
Η ώρα της Προανακριτικής για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου έφθασε.

Τα κόμματα θα καταθέσουν τον κατάλογο με τους βουλευτές που θα απαρτίζουν την αρμόδια Επιτροπή, η οποία εντός της εβδομάδας (πιθανότατα αύριο) θα ξεκινήσει τις συνεδριάσεις της.

Η Επιτροπή θα αποτελείται από 5 βουλευτές της ΝΔ, 3 του ΣΥΡΙΖΑ, 2 του ΠΑΣΟΚ και 1 από κάθε ένα από τα υπόλοιπα κόμματα. Έναν εκπρόσωπο θα έχουν και οι 18 ανεξάρτητοι βουλευτές.

Στις πρώτες συνεδριάσεις θα γίνει και η ��κλογή του Προεδρείου, με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη να θεωρείται ο πιθανότερος να αναλάβει τη θέση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι «σίγουροι» είναι: από ΝΔ ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ενώ για τις λοιπές 3 θέσεις θεωρούνται επικρατέστεροι οι Αδωνις Γεωργιάδης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, από το ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Σταύρος Κοντονής και ο Θεόδωρος Δρίτσας, από το ΠΑΣΟΚ ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο Παναγιώτης Ρήγας, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Βασίλης Καπερνάρος, από τη Χρυσή Αυγή πιθανότατα ο Ηλίας Κασιδιάρης με … αουτσάιντερ τον Μιχάλη Αρβανίτη, από τη ΔΗΜΑΡ ο Βασίλης Οικονόμου ενώ από το ΚΚΕ ένας εκ των Χρήστο Γκιόκα ή Σπύρο Χαλβατζή.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top